21.1 C
București
joi, 21 septembrie 2023

Ela Crăciun, despre iubirea de sine! A făcut publice fotografii needitate în costum de baie: „Am celulită, vergeturi sau alte imperfecțiuni”

Publicat peEla Crăciun a vorbit despre iubirea de sine! A făcut publice fotografii needitate în costum de baie în care recunoaște că are celulită, vergeturi sau alte imperfecțiuni.

În ultima vreme, în urma discuției despre celulită și vergeturi, poate că ar trebui să ajungem cu toții la ideea de iubire de sine și acceptare. Ela Crăciun a dezvăluit că impactul schimbării corpului său a fost dur în prima sarcină, pe când avea 23 de ani. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, vedeta a învățat să accepte aceste mici semne și să fie împăcată cu modul în care arată. Mai mult, ea a punctat că nu ar trebui să ne mai raportăm așa de mult la exterior, ținând cont că pozele de pe social media nu arată realitatea.

Ela Crăciun, despre iubirea de sine!

Îndrăgita vedetă de la Antena 3 a explicat că a rămas cu numeroase vergeturi după prima sarcină, care s-au accentuat la următoarele două. Ea se bucură de trei micuți, Alex, Alesia și Nicholas.

„Cele 3 sarcini au lăsat multe urme și am dus lupte crâncene cu corpul meu…
Ani de zile slăbitul a reprezentat o prioritate pentru mine. Mergeam la sală și țineam diete pentru că TREBUIA. Simțeam o presiune socială enormă, mai ales prin prisma jobului meu.
Făceam toate lucrurile pt că mă simțeam obligată.

A făcut publice fotografii needitate în costum de baie

În momentul în care am început să mă iubesc și să fac pace cu mine, atunci au început să apară și rezultatele. Am renunțat la curele drastice de slăbire, am reînvățat să mănânc astfel încât să mă hrănesc, dar să mă și bucur de micile plăceri culinare.
După mulți ani în care m-am luptat
cu celulita, kilogramele în plus și alte imperfecțiuni care mă stresau, simt în sfârșit că sunt bine cu mine.
Merg la tratamente, fac sport, depun efort, însă atunci când începi să te iubești, ai în continuare grijă de tine, dar nu mai ești așa de disperată să vezi rezultatele mâine.
Să postez o poză în care am celulită, vergeturi sau alte imperfecțiuni și să nu simt nevoia să le ascund, este o victorie pentru mine. E un sentiment de dragoste pentru mine.
Am învățat asta lucrând cu mine și psihicul meu și să îmi creez momente frumoase, care îmi hrănesc sufletul”, a scris Ela Crăciun pe Facebook.

Ela Crăciun a slăbit peste 10 kilograme după ce a declarat război dietelor

Este o fană împătimită a dulciurilor, în special a savarinelor, de care se bucură aproape în fiecare zi, însă cu toate acestea Ela Crăciun a slăbit peste 10 kilograme în ultimul an. Secretul ei constă într-o mentalitate sănătoasă, care i-a permis să renunțe la presiunea constantă a curelor de slăbit.

,,Am slăbit în decurs de un an de zile, în momentul în care mi-am spus că nu mai vreau să țin nicio dietă, pentru că efectiv eram disperată de atâtea tentative nereușite. Mi-am propus să mănânc orice îmi doresc, în…Sursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri