0.1 C
București
vineri, 3 februarie 2023

Elena Ionescu iubește din nou. Artista s-a afișat în public cu noul ei iubit

Publicat peIn articol:


Elena Ionescu este una dintre vocile îndrăgite din muzica românească. Aceasta a făcut parte din trupa Mandinga din anul 2006 până în anul 2016, când a decis să părăsească formația și să își construiască o carieră solo.

Fosta solistă a trupei Mandinga are un nou iubit

În urmă cu trei ani, Elena Ionescu a divorțat de tatăl copilului său, Dragoș Stanciu. Principalul motiv care a dus la separarea celor doi a fost infidelitatea bărbatului, care a înșelat-o pe aceasta încă din perioada în care artista era însărcinată.

Citește și: Elena Ionescu, probleme grave din cauza unui obicei aparent banal! Multe femei fac asta, aproape zilnic: „Am avut o infecție”

Citeste si: Vlad Gherman, cununie civilă ca în filme! Cristina Ciobănașu a fost prezentă la eveniment- kfetele.ro

Citeste si: S-a trezit din comă după 12 ani, însă primele cuvinte au îngrozit familia și medicii. Ce a spus tânărul- bzi.ro

Solista bănuia că tatăl copilului ei are o altă relație deoarece lipsea serile de acasă, iar pentru a descoperi dacă bănuielile ei sunt adevărate, vedeta și-a urmărit soțul  și a aflat că acesta este împreună

cu fosta sa iubită. La confruntarea dintre cei doi, Dragoș i-a mărturisit Elenei faptul că își iubește fosta iubită și că vrea să rămână cu ea.

Citește și: Elena Ionescu, luptă aprigă cu kilogramele în plus! Artista nu se mai recunoștea din cauza problemelor cu greutatea: „Rezultatele erau dezastruoase”

Chiar dacă artista a avut parte de un moment greu în ceea ce privește viața sa amoroasă, acest lucru nu a împiedicat-o pe Elena Ionescu să iubească din nou.

Potrivit spynews.ro, cântăreața a fost împreună cu noul iubit, Giorgos Athanasiadis, la un local unde au luat prânzul. Cei doi nu au în comun doar sentimentele pe care le au unul față de celălalt, ci și domeniul în care lucrează, Giorgos fiind la rândul său cântăreț. Cei doi nu au ținut cont de ochii privitorilor și și-au arătat fără sfială afecțiunea, bucurându-se unul de prezența celuilalt.

Bărbatul a fost foarte atent cu iubita sa, ba chiar s-a asigurat ca partenera sa să aibă mereu zâmbetul pe buze, iar la final acesta a plătit consumația.

Giorgos Athanasiadis

[Sursa foto: Instagram]Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri