19.4 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023

„Este cel mai bun lucru rău care mi s-a întâmplat” Ana Morodan, mărturisiri neașteptate la câteva luni de la accidentul rutier! Cum s-a schimbat viața vedetei, după nefericitul eveniment: „Îmi voi asuma consecințele”

Publicat peIn articol:


Ana Morodan trece acum printr-o nouă etapă din viața ei, la doar câteva luni de la accidentul pe care l-a provocat. Vedeta a uimit pe toată lumea cu noile mărturisiri făcute și a precizat cum i s-a schimbat viața de atunci.

Mai mult decât atât, „Contesa digitală” este pregătită să accepte toate consecințele legii, după ce procesul se va termina. 

Citește și: Ana Morodan, din nou pe mâna medicilor esteticieni. Cum se simte după intervenția suferită: „Se văd rezultatele”

Ana Morodan, mărturisiri neașteptate la doar câteva luni de la accident 

Ana Morodan este cunoscută de foarte mulți oameni, iar de la începutul carierei sale a fost apreciată pentru simțul umorului și modul în care a spus lucrurilor pe nume de fiecare dată.

Iată că în prezent, la câteva luni de la incidentul pe care l-a provocat în traficul din Capitală, mărturisește cum s-a schimbat viața ei. Dezvăluirile făcute de către vedetă au uimit pe toată lumea, mai ales că a spus cu sinceritate că a fost cel mai bun lucru rău care i s-a întâmplat, motivând că s-a regăsit și a petrecut timp prețios cu propria persoană.

Totodată, ea a spus că regretă, dar și că se simte norocoasă pentru faptul că nu a lovit pe nimeni cu mașina în acele momente. Contesa digitală a precizat toate aceste detalii în cadrul unei emisiuni televizate, unde a ținut să sublinieze că nu a consumat substanțe interzise, ci doar un calmant.  

Citeste si: Cum scapi de hemoroizii externi fara operatie: metode de tratament pentru acasa

Citeste si: Satul în care localnicii și-au creat propria lege și au întors spatele poliției. Are cele mai multe cazuri nerezolvate- stirileprotv.ro

„Acea neglijență cruntă o regret. Recunosc, a fost imprudent din partea mea, doar că nu am fost eu atunci chiar clară pentru că știți, aveam totuși un anxiolitic la bord, nu substanțe pshioactive și nu alcool!(…) Analizele au relevat că aveam doar un calmant în sânge, nu alcool și substanțe interzise.

Da, a fost regretabil, un lucru pe care îl regret, și consider că sunt norocoasă că nu am lovit pe nimeni, dar uitându-mă acum în perspectivă este cel mai bun lucru rău care mi s-a întâmpalt, pentru că mi-a dat ocazia să stau cu mine și să îmi reevaluez prioritățile mele de la 38 de ani și mă bucur că am avut timpul ăsta pentru mine foarte mult.”,  a spus Ana Morodan, în timpul emisiunii. 

Ana Morodan 

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Am ajuns să stau în pat” Cum s-a schimbat viața Anei Morodan de când urmează un tratament împotriva dependenței de calmante? Problemele cu care se confruntă vedeta în prezent: „Nu m-aș fi gândit”

Citeste si: „Mi se pare cel puțin inedită solicitarea, nu vreau să spun nesimțită. Fiți atenți, în ce constă toată povestea.” Ce i-a cerut o doamnă lui Mădălin Ionescu, într-un mesaj privat- kfetele.roSursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri