6.8 C
București
joi, 29 februarie 2024

„Este greșeala mea” Lolrelai și Ionuț Popa și-au spus „Adio”! Vedeta a luat foc după ce a văzut declarațiile făcute de fostul iubit cu privire la separare: „Așa se întâmplă când vrei puțină publicitate”

Publicat peIn articol:


La doar câteva săptămâni după ce a anunțat că este din nou îndrăgostită, dar și foarte fericită în brațele noului ei iubit, Lolrelai a mărturisit că relația ei cu Ionuț Popa a ajuns la final.

Cel care a dat primul vestea separării a fost chiar sportivul, care a povestit, în urmă cu câteva zile, că el și blondina au pus capăt legăturii lor amoroase, însă declarațiile sale au scos-o din sărite pe vedetă. 

Lolrelai, foc și pară în urma declarațiilor făcute de Ionuț Popa

În urmă cu doar o lună, Lolrelai povestea că este extrem de fericită alături de cel căruia îi declara iubirea sa, sportivul Ionuț Popa.
Însă, se pare că sentimentele dintre ei nu au fost atât de puternice, căci după doar câteva săptămâni de relație, cei doi au decis să se despartă. Vestea a fost dată chiar de Ionuț Popa, însă declarațiile făcute de el cu privire la separare au enervat-o la culme pe Lolrelai.

Pe pagina ei de…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri