1.6 C
București
joi, 1 decembrie 2022

„Eu atât am putut!” Gabriela Prisăcariu, foc și pară! Ce a scos-o din sărite pe soția lui Dani Oțil

Publicat peIn articol:


Gabriela Prisăcariu a ajuns din nou ținta comentariilor răutăcioase pe internet, după ce a publicat o fotografie îmbrăcată într-un body transparent. De data aceasta, soția lui Dani Oțil nu s-a mai putut abține și le-a dat replica internauților!

Citeste si: Dani Oțil, sub papucul Gabrielei Prisăcariu? Cine este cocoșul în familia prezentatorului TV: „Eu zic să nu mai bei”

Gabriela Prisăcariu: „Știu că unele femei sunt perfecte, eu atât am putut”

Gabriela Prisăcariu a răbufnit în mediul online, după un val de reacții de negative din partea urmăritorilor. Totul a pornit de la o imagine pe care soția lui Dani Oțil a publicat-o pe contul personal de Instagram.
Apariția blondinei a stârnit numeroase controverse. Dacă unii internauți au apreciat-o pentru modul în care se menține după naștere, alții au considerat că fotografia este nepotrivită pentru a fi făcută publică: „Ești superbă, nimic de comentat de sus până jos, dar să mă ierți că nu înțeleg partea din mijloc. Zici că e „rămas în urmă” fundul sau e dislocat…nu înțeleg…sorry (referitor doar la poziția aceasta) în restul pozelor, jos pălăria!„, „Nu-i o poză reușită”, „Of, of! Dincolo de asta ce te mai definește!”, au fost doar

câteva dintre comentariile internauților.

„Știu că unele femei care îmi lasă comentarii sunt perfecte…eu atât am putut”, le-a răspuns Gabriela Prisăcariu celor care au criticat-o pe internet.

Citeste si: Minodora, îngenuncheată de durere după moartea mamei sale „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”- kfetele.ro

Citeste si: Scandalul „Visarion Alexa” ia amploare după o nouă acuzație de agresiune din partea altei enoriașe. Ce a pățit aceasta- bzi.ro

Gabriela Prisăcariu 

[Sursa foto: Instagram]

Este Gabriela Prisăcariu pregătită să devină mamă pentru a doua oară?

A trecut un an de când Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți. Cei doi au reușit să-și întemeieze o familie frumoasă alături de fiul lor și sunt mai fericiți ca oricând. Cu toate acestea, se pare că nu se grăbesc să-i ofere un frățior sau o surioară micuțului Tiago:

Citeste si: Dani Oțil, mesaj emoționant pentru fiul lui, Luca Tiago! Prezentatorul i-a dezvăluit care este cel mai mare regret al său: „Tu nu face ca mine, tată”

„Dani Oțil: Asta este o întrebare foarte bună (n.r. dacă mai vor un copil), dar nu răspund!

Gabriela Prisăcariu: Eu știu că vă doriți să fim mai obosiți de atât, dar e ok, deocamdată suntem suficienți de obosiți!”, au declarat cei doi soți, pe rețelele de socializare.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, alături de fiul lor

[Sursa foto: Instagram]Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri