27.7 C
București
luni, 25 septembrie 2023

EXCLUSIV | Andreea Mantea și fiul ei sunt pregătiți pentru școală. De ce nu și-a terminat David temele: „Copilul meu este foarte deștept, dar…”

Publicat peAndreea Mantea, adio dietă în vacanța de vară! Prezentatoarea Kanal D și-a făcut de cap în concediu, din punct de vedere culinar! Culmea, nu s-a îngrășat!

Andreea Mantea, adio dietă în vacanța de vară! Prezentatoarea Kanal D ne-a dezvăluit, recent, la evenimentul de lansare al noului serial de la Kanal D, “Secrete de familie”, ce poate fi urmărit săptămânal, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, nu urmează o cură strictă în concediu.

Vedeta Kanal D a mâncat ce i-a poftit inima și nu s-a îngrășat deloc. Secretul? L-am aflat chiar de la ea, în interviu exclusiv de mai jos!

Când se abate Andreea Mantea de la dietă?

Andreea, câte seriale turcești vezi? Ai ratat vreunul?

N-am ratat niciunul, chiar n-am ratat niciunul. Îți faci programul în așa fel încât să te poți uita? Mă uit noaptea, când nu am somn, mă uit la seriale turcești. Da, eu dacă n-am somn, nu stau să mă plâng, îmi umplu timpul și capul și creierul de gânduri, să încep să mă gândesc, să mă gândesc…. să mă gândesc… în nesomnul ăla. Eu nu stau, imediat bag serialul. Instant în pat pe telefon, pe laptop, dacă nu e laptopul jos la pat, direct pe telefonul, nu stăm să pierdem timpul.

David se uită?

Nu prea. știi că se uită când eram mic, pentru că se uită mama foarte mult. N-avea încotro, apoi efectiv m-a surprins pe mine uitându-mă și făcea, ce făcea și a început să se împingă în mine, să stea și el acolo cu mine. Și e foarte implicat, da, dar bineînțeles că nu îi rămâne gândul acolo. Mai zice, mai întreabă, dar îl prinde, se uite așa, să zic jumătate de oră, și apoi pleacă.

Ce ai făcut vara asta, unde ai fost în vacanță, pe unde ai umblat?

Am fost în Iordania la Marea Moartă, a fost interesant la Marea Moartă. Am fost la Petra da, am fost în deșert Wadi Rum, a fost o vacanță pentru fiul meu, mai mult. Pentru își dorea foarte tare și în deșert. În Dubai nu aveam cum să ajungem erau 60° și am mers în Wadi Rum, unde erau vreo 27. In Petra mi-am dorit și eu și el să mergem. Chiar a fost interesant, iar apoi în Bali, unde a fost foarte frumos și pentru mine și pentru el.

În vacanță, Andreea Mantea nu ține dietă: „Dacă îmi pun în minte, nu îngraș pot să mănânc și 5 cozonaci!”

Ai mâncat sau nu te-ai abătut de la dietă nu te îngrași?

Nu. Cum să mă duc în vacanță și țin dietă?! Nu s-a pus, nu, adică n-am văzut nicio diferență, nu s-a pus. Eu vorbesc cu mine și cu corpul meu și nu-i dau voie să se îngrașe. Nu îi dau voie, știe că nu trebuie să îngrașe și pur și simplu vorbesc cu corpul meu. Și oricum nu mă îngraș, dacă îmi pun în minte, nu îngraș pot să mănânc și 5 cozonaci! Universul ăsta e foarte puternic. Poți să încerci, dar trebuie să și crezi, da, adică…Sursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri