19.4 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023

EXCLUSIV | Anisia Gafton se mărită + Toate detaliile despre locația inedită: “Aș face cu o gașcă de nebuni în junglă”

Publicat peAnisia Gafton se mărită în curând! Vedeta de la “Săriți de pe fix!”, emisiunea ce va fi difuzată în viitorul apropiat la Pro Tv, încă discută cu partenerul ei despre această zi importantă din viața lor.

Anisia Gafton se mărită în viitorul apropiat, după cum ne-a dezvăluit recent pe platourile de filmare la noul show ce va fi difuzat la Pro Tv, în curând, “Săriți de pe fix!”.

Blondina ne-a povestit cât de mult îi place această emisiune din care face parte, și chiar s-a gândit ar putea fi “locația perfectă” pentru nunta ei cu iubitul Serghei. Anisia spune nu este adepta nunților fastuoase, de poveste, ci le preferă pe cele “atipice”. I-ar plăcea spunăDaîn platoul “Săriți de pe fix!”, în junglă, pe o plajă sau undeva la țară.

Anisia Gafton se mărită cu iubitul ei, Serghei. La ce locație s-a gândit?

Noua emisiune “Săriți de pe fix!” ce va fi difuzată la Pro Tv este prezentată de Cabral Ibacka. 8 comedianți din România, Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Drăcea, Lucian Ghimiși, Mihai Rait și Paul Ipate, intră într-o joacă plină de surprize, umor și provocări ce-i vor lăsa cu gura căscată pe cei de acasă. În fiecare ediție, doi invitați speciali vor intra în acest carusel nebun de provocări pus la cale de Cabral, prezentatorul emisiunii.

Anisia, consideri că ești sărită de pe fix în general?

Sunt sărită de pe fix și în viața de zi cu zi. Sunt sărită de pe fix, acesta e spiritul meu, asta e personalitatea mea. Nu cred că aș putea să fiu altfel. Mi-ar fi greu să fiu așa într-un birou. Sunt oameni care sunt foarte potriviți pentru așa ceva și îi respect. Eu sunt fascinată de oameni organizați. Dar eu…. Acesta e spiritul meu, sunt sărită de pe fix, e adevărat.

Așadar, s-ar putea spune că emisiunea asta ți se potrivește mănușă?

Da, da, este foarte mișto.

Ai zis “da” din prima, de când ți s-a propus?

Îți dai seama! Și numele “Săriți de pe fix!”. S-a dat și un casting, mie mi-a plăcut foarte mult la casting, am întâlnit niște oameni foarte talentați, oameni excepționali. Și nebuni, vorbim parcă aceeași limbă. Foarte fain, trebuie să vă uitați neaparat, o să râdeți cu lacrimi. Publicul de aici vine și face terapie, râde toată lumea. E minunat.

Anisia Gafton, despre Serghei: „E un băiat atâta de bun și atâta de sufletist. Îți dai seama că eu dacă mă împiedic, cad, fac, dreg, am pe cineva care să mă protejeze”

Hai discutăm puțin și despre tine… Ai obsesii?

Obsesii? Da, în primul rând dacă pui o tarantulă pe mine, șerpi, să mă anunți înainte. Adică să mă aștept cât de cât. Asta e obsesia mea, fără șerpi pe mine. Măcar să mă anunți.

Încă nu ai depășit momentul cu șerpii din emisiunea filmată în…Sursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri