-1 C
București
duminică, 5 februarie 2023

EXCLUSIV! Boxerul Cristian Ciocan spune povestea înduioșătoare a prietenilor care au rămas blocați în Ucraina: „Sunt speriați!”

Publicat pe



In articol:


Mai mulți sportivi ucraineni au urmat exemplul fraților Vitali și Wladimir Klitschko și s-au înrolat în armată ca să-și salveze țara. Oleksandr Usyk și Vasiliy Lomachenko, alți mari campioni ai boxului ucrainean, au luat arma în mână ca să apere patria de invazia rusă.

Cristian Ciocan, care i-a cunoscut pe frații Klitschko în cariera sa, are prieteni care nu am mai avut cum să părăseacă Ucraina după izbucnirea războiului.

Cristian Ciocan: „Trebuiau să se bată în ring și acum s-au înrolat.”

Igor Shevadzutskyi

[Sursa foto: Facebook]

Bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani sunt obligați de guvern să rămână în Ucraina pentru a ajuta la oprirea invaziei ordonate de Vladimir Putin.
Sportivii nu aveau cum să stea deoparte în fața suferinței celor apropiați, așa că s-au înrolat în armata ucraineană.

Boxerii sunt unii dintre cei mai neînfricați sportivi, însă, în fața unui război „fără mănuși”, chiar și cel mai curajos om simte frica, după cum a povestit și Cristian Ciocan.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

„Și doi colegi de-ai mei sunt în război acum. S-au înrolat și ei. Sunt speriați! În mod normal, ar fi trebuit să se bată în ring sâmbăta trecută și n-au mai putut pleca. Îi cheamă Victor Vykhryst și Igor Shevadzutskyi. A fost declarată legea marțială și nu au cum să plece. Unul dintre ei a vrut să plece și nu a reușit. Celălalt și-a dorit să rămână acolo”, a declarat Cristian Ciocan în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: EXCLUSIV! Strategiile de pace în războiul dintre Rusia și Ucraina. Vocea autorizată a Kievului la București explică ce nu a mers bine: „Noi nu dăm niciun centimetru de pământ”

Cristian Ciocan: „Mi-a zis că foarte mulți prieteni de-ai lui nu mai sunt.”

Victor Vykhryst

[Sursa foto: Facebook]

Sute de mii de ucraineni au fugit până acum din calea războiului și tot mai mulți se înghesuie la granițele țărilor europene. Obosiți, speriați și cu mai nimic în bagaje, refugiații sunt disperați să ajungă într-un loc sigur. Peste 30.000 de ucraineni au trecut granița României de la începutul conflictului din Ucraina.

Cristian Ciocan îi ajută deja pe ucrainenii ajunși în Galați și i-a întins o mână și prietenului său, Victor Vykhryst, zis și Faust, care vrea să își trimită familia în România.

„Am vorbit cu Victor prin cineva. Este foarte speriat! Mi-a zis că foarte mulți prieteni de-ai lui nu mai sunt…au dispărut. Nu are ce face! Trebuie să lupte! Victor are doi copii, un băiat și o fată. Sunt micuți, speriați. A rămas ca soția lui și copiii să vină la noi. Suntem în Galați și, deci, aproape de graniță. Putem să-i găzduim la noi”, a mărturisit Cristian Ciocan pentru WOWbiz.ro.



Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri