19.4 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023

EXCLUSIV | Care este secretul lui Cristi Brancu + De ce nu ar participa niciodată la reality show-uri

Publicat peAre 50 de ani în buletin și peste 30 de ani de presă. Cristi Brancu știe tot ce mișcă în zona mondenă și de vedete și ne-a povestit pentru Ciao.ro cum îi merge emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV care este transmisă de la mare timp de 3 săptămâni. De ce nu ar participa niciodată la un reality-show, ce face fiul său în Anglia, unde se poziționează acum ca prezentator TV, care a fost momentul în care și-a depășit limitele și cum se menține fresh pe timp de vară la mare, în fața telespectatorilor săi fideli, Cristi Brancu ne-a povestit despre toate!

Cristi, cât de mândru ești de Tudor? A plecat într-o super tabără la Cambridge? A fost fără mami și tati? Cum s-a descurcat?

Mai mândru nu se poate să fiu! Tudor a câștigat acum două luni un concurs de public speaking în limba engleză, organizat de Mirunette Education, iar premiul va fi o săptămână petrecută la un colegiu prestigios în Cambridge la începutul lunii august. Este cel mai tânăr din cei selectați pentru această tabără. Va pleca la finalul lui iulie și avem emoții pentru el. Viitorul lui va fi în comunicare și creație multimedia. Ne-a anunțat că vrea să se facă regizor de film.

Cum e el acum? Că e foarte smart, știm deja! Dar acasă cum este Tudor, în afara filmărilor pentru emisiune și canalul lui de youtube! Se implică și în treburile care țin de casă? Ce îi place să facă?

Tudor este un împătimit al sportului. Zi de zi, face mișcare fizică, atletism și înoată cât e vara de lungă. Iarna suntem la schi. Îi place engleza, germană și are o nouă prietenă – dna Florina Baciu, profa de mate!

Nu l-ați luat cu voi la mare pe litoral? Tu ai 3 săptămâni de emisiune live din Jupiter! Cum merge treaba la mare cu “Exclusiv VIP”?

Tudor are deja câteva apariții în ediția estivală a emisiunii Exclusiv VIP. Suntem la Jupiter și ne bucurăm de tot ce are litoralul – mare, plajă, soare, vedete, oameni simpatici, muzică și mult umor. Am mutat vacanța în casa românilor încă din Iunie, ce poate fi mai bun?

E mai greu acum să faci emisia de la mare decât din studioul de la București? Care sunt plusurile și care minusurile?

Există decor mai frumos pe această lume ca marea și plaja? Sigur că e mai mult de muncă, pentru că nu sunt toate vedetele pe litoral, dar totul are un plus uriaș de bună dispoziție.

Ce ți-ai dori să se schimbe din toamnă la emisiunea ta? Cu ce ți-ai propus să vii în plus pentru telespectatorii tăi fideli? Ce ai observat că se caută și că se cere?

Tonul pe care îl vedeți în aceste ediții estivale va fi replicat cât se poate de des în toamnă. Avem și alte idei noi, dar toate la timpul lor! Se caută adrenalină!

Cum educăm telespectatorii să se uite numai la emisiuni de calitate, fără pițiponceală și altele?

Spectatorii nu trebuie educați cu…Sursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri