4.9 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023

EXCLUSIV | Ce își dorește Liviu Vârciu pentru fiica lui, Carmina: „Mai întâi trebuie să demonstreze…”

Publicat peLiviu Vârciu are o familie frumoasă și a atins împlinirea supremă. Două fete și un băiat care îl moștenesc și îi calcă pe urme și o soție iubitoare și înțelegătoare ca nimeni alta. Vârciu se consideră astfel un bărbat norocos. Fiica lui cea mare, Carmina, este independentă la 21 de ani, dar și pasionată de muzică așa că este foarte posibil ca în curând să scoată chiar o piesă cu celebrul ei tată. Ce spune însă Liviu Vârciu despre acest lucru? Ciao.ro a aflat toate detaliile!

Ce își dorește Liviu Vârciu pentru fiica lui, Carmina

Am văzut-o pe Carmina și  mi-a zis  la un moment dat că intră în studio și că urmează să faceți un proiect muzical împreună! Vor apărea tatăl cu fiica, amândoi, veți cânta?

Nu, fii-mea mai întâi trebuie să demonstreze ea singură, i-am zis că o să o duc la canto, să văd ce poate ea ca și voce, vocal, și după, la Dana Dorian o duc, pentru că este prietena mea foarte bună și eu am făcut cu ea și actorie și canto, și dacă Dănuța îmi spune că poate, o las să facă muzică.  Dacă Dana Dorian îmi spune că nu poate – acum oricine poate să cânte, e adevărat, avem inteligență artificială, poate să nu cânte nimeni și să cânte cineva. Dar eu vreau ca fata mea să cânte și să demonstreze dacă poate face asta.

„Mai întâi trebuie să demonstreze…”

Dar tu cum o simți? Are talent?

Eu cred că poate. Am mai cântat la „Te cunosc de undeva” o piesă alături de ea, eu cred că duce, acum să îmi demonstreze că duce!

Cât de mândru ești de ea? Eu știu că se descurcă singură, e independentă! I-ai făcut tu cadou  un apartament și ea muncește, adică nu mai cere bani de la părinți, nu?

Da, e independentă! De asta mă bucur foarte tare și o respect și am totală încredere în ea. I-am luat apartament, i-am luat mașină, îi plătesc  tot ce se poate plăti la apartament numai să nu îmi ceară bani. Și dacă nu îmi cere bani, eu zic că sunt realizat cumva și asumat. Dacă eu îi plătesc  lunar niște bani îi fac un rău pentru că  noi suntem din neamul „muieți îs posmagii”,  am fost niște putori toți.

Dar fetele tale, amândouă seamănă cu tine! 

Amândouă, da!

Și Anastasia face balet!

Anastasia, da, cred că Anastasia seamănă un pic mai mult cu mine pentru că  e foarte directă! Carmina mai  are un pic de bun simt, așa, e mai timidă. (rade)

Dar ăla mic e absolut mortal, băiețelul!

Da, ăla mic al meu e ceva, nu, mai ales acum, a început să vorbească, și-a dat drumul la vorbă și nu. Aici o moștenește pe maică-sa, nu se mai oprește din vorbit! Nu știu ce o să fac!Sursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri