4 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023

EXCLUSIV | Cum stă Mihai Mitoșeru cu dragostea? “Sunt bine așa. Am divorțat acum 4 ani, acum sunt…”

Publicat peCum stă Mihai Mitoșeru cu dragostea, la 4 ani de când a divorțat de Noemi!

Cum stă Mihai Mitoșeru, prezentatorul “Se strigă darul”, de la Kanal D, cu dragostea? Prezentatorul tv a divorțat acum 4 ani de Noemi. Ea singură, el singur.

Cam aceasta este povestea lor. Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat în urmă cu 4 ani și, iată, și acum sunt singuri, după cum ne-a declarat chiar prezentatotul tv recent la evenimentul “Viva! Influencers Party”.

Nu are o explicație pentru asta. Sunt separați, însă își vorbesc în continuare. Mitoșeru ne-a spus este în nicio relație și îi este bine așa.

Cum stă Mihai Mitoșeru cu dragostea? 

Mihai, tocmai s-a încheiat această vară. Cum a fost vara ta?

A fost o vară plină. Credeam că o să stau pe acasă pentru că vara de obicei sunt puține evenimente. Și au fost foarte multe, o mulțime de evenimente practic de toate, nunți, botezuri, petreceri private, cazinouri, tot ce se poate.

Vacanță n-ai avut?

Vacanță am avut undeva în iulie de ziua mea, pe 5 iulie a fost ziua mea și mi-am luat o săptămână la Florența. A fost super. Cum e în Italia. Am o gașcă la Florența, de români, și a fost frumos. Ne-am adus peste tot, am mâncat, ne-am distrat, ne-am plimbat.

O săptămână de vacanță toată vara, nu e cam puțin?

Hai că nu-i chiar așa rău că eu de fapt muncesc de joi până duminică sau de vineri până duminică, unde poate de luni până miercuri, de luni până joi, eu distrez. Și am mai multe găști cu care mă distrez.

Ce planuri ai pentru toamnă?

Noi am filmat pentru “Se strigă darul”, pentru sezonul nou, avem filmat, și o să aflați când o să înceapă pe post. În rest, evenimente în continuare.

„Dorm în timpul săptămânii, uneori chiar și 10 ore ca să recuperez”

Cum te refaci după ce pierzi atâtea nopți la evenimente?

Duminică am avut nuntă la București, sunt bune astea în București că îmi place să fiu aproape. Știi ce mă omoară? Drumul. Drumul… nu pot să dorm în mașină, nu pot, chiar dacă merg cu microbuzul e greu, chiar și cu avionul e greu. E greu drumul, mă omoară, dar, în rest la evenimente, sunt bine. Și de dormit, dorm. Adică 7-8-9 ore dorm.

În weekend nu reușesc dorm atâtea ore. Dorm în timpul săptămânii, uneori chiar și 10 ore ca să recuperez. Dau pe silent telefonul și sunt setat să fiu ok. Când ești pe scenă, când îți faci treaba așa… cred că trebuie să fii… setat să nu obosești, să nu ai probleme, să nu-ți fie foame, să nu îți fie sete, cred că așa e meseria asta. Noroc că nu o fac decât de vreo 25 de ani (zâmbește – n.r.).

Cum te întreții? Ai vreun secret? Apelezi la serviciile esteticienilor, faci injecții cu botox, tratamente?

Absolut nimic, nu. Alerg foarte mult sau merg pe Jos, fac cardio cât pot de des, nu…Sursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri