-1 C
București
duminică, 5 februarie 2023

EXCLUSIV! Irinel Columbeanu, declarații emoționante de pe patul de spital: „A fost o intervenție grea” Când va fi externat?

Publicat peIn articol:


Irinel Columbeanu a trecut prin clipe extrem de dificile, după ce și-a lansat cel de-al doilea volum, numit „Apofenia?”, din trilogia pe care a scris-o, „Istoriile unui vehement”. Fostul afacerist a suferit un AVC și a trebuit să fie operat de urgență.

Acesta a stat de vorbă cu WOWbiz.ro și a oferit detalii exclusive despre starea lui actuală de sănătate.

Prin ce operație a trecut Irinel Columbeanu?

Irinel Columbeanu

[Sursa foto: Facebook]

La puțin timp după cea de-a doua lansarea de carte a lui Irinel Columbeanu, fostul afacerist s-a simțit rău și a fost nevoit să meargă la spital. Acolo, medicii l-au băgat imediat în operație, cauza fiind un AVC.
Chiar de pe patul de spital, Irinel Columbeanu a stat de vorbă cu WOWbiz.ro și a explicat prin ce a trecut și cum s-a desfășurat mai exact operația.

Astfel, aflăm că fostul milionar a suferit o intervenție numită angioplastie, unde i s-a plasat un stent conectat la arterele inimii. A fost nevoie de această proceură, deoarece inima lui nu mai pompa sângele așa cum trebuie, iar durerile în piept erau de nesuportat.

În momentul de față este internat în spital, pentru a se reface prin liniște și odihnă. 

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Citeste si: EXCLUSIV! De ce nu a invitat-o Irinel Columbeanu pe fiica sa, Irina, la lansarea de carte? Omul de afaceri a luat decizia chiar înainte de eveniment: „Nu cred că aș fi făcut bine ca părinte”

Când va fi externat Irinel Columbeanu?

Irinel Columbeanu

[Sursa foto: WOWbiz.ro]

Ce a fost mai greu a trecut, iar acum, Irinel Columbeanu își revine după operația suferită. WOWbiz.ro l-a contactat și a aflat cum se simte acum, după cele prin care a trecut și când urmează să fie externat.

„Acum mă simt bine. A fost mai greu ieri, când fost operația. Acum totul e ok, sunt bine. Mâine mă externează.”, a declarat Irinel Columbeanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Astfel, din acest moment, pentru o viață liniștită, fără experiențe de acest gen, Irinel Columbeanu trebuie să urmeze sfaturile medicului, de a nu mai repeta greșelile din trecut și să se odihnească cât mai mult posibil. Mâine, va părăsi spitaul, urmând să îl ia un priten cu mașina, deoarece fostul milionar nu poate încă să conducă. Deși operația a fost una destul de dificilă, fiind vorba despre unul dintre cele mai importante organe ale corpului uman, inima, Irinel Columbeanu a reușit să se refacă, fiind pregătit să meargă acasă. Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri