23.5 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

EXCLUSIV | Larisa Drăgulescu, primele declarații după al doilea divorț. Cu ce se ocupă acum: “Fac bani din ambalajul meu”

Publicat peLarisa Drăgulescu, primele declarații după al doilea divorț. Are două divorțuri la activ și se simte mai bine ca niciodată! Nu ar putea sta prizonieră într-o relație care nu mai merge și e fără sentimente. Larisa Drăgulescu nu are regrete că a divorțat de Marian Bogdan și este foarte sigură că a treia oară va fi cu noroc! Cel puțin așa ne-a declarat pentru Ciao.ro!

Larisa, ai luat prin surprindere mai multă lume cu divorțul de Marian Bogdan! Ce s-a întâmplat de fapt?

Nu s-a întâmplat nimic. Tocmai de aceea am și decis să ne separăm și din punct de vedere legal. Relația noastră nu a evoluat. Pur și simplu s-a risipit din cauza distanței la propriu.
Mă simt împăcată cu gândul că măcar am încercat și a două căsnicie. Dacă nu încercăm probabil regretăm, așa nu am ce să regret. Sunt înconjurată de copiii mei, de animalele mele. Și sunt convinsă că nu voi stă prea mult singură până să apară bărbatul potrivit lângă mine.

Larisa Drăgulescu, primele declarații după al doilea divorț

Cum te simți acum și ce îți dorești pentru tine?

Îmi doresc un bărbat care să mă îndrăgostească de el, să îmi ofere iubire și sprijin din toate punctele de vedere. Un bărbat care să își folosească creierul!

Era deranjat fostul soț de faptul că erai mult prea sexy și îți caștigai existența din pozele de pe platformele pentru adulți?

Fostul soț era gelos în limita normalului. Știa că nu se poate împotrivi mai mult de atât. Eu sunt o fire independentă și ca să renunț la ceva atunci trebuie să îmi doresc eu asta, nu să îmi impună cineva. Sunt sigură că voi simți când trebuie să renunț.

Există posibilitatea să te împaci cu Marian Drăgulescu?

Cu Marian Drăgulescu sunt împăcată de mult. Avem o relație minunată de prietenie și suntem părinți pentru copiii noștri. Mai mult între noi nu a mers și dacă atunci nu a mers. Acum când eu sunt realizată din toate punctele de vedere și am altă vârstă. Este clar că nici atât nu s-ar mai pune problema să mai încercăm ceva. Avem vieți personale diferite și ne este foarte bine așa cum suntem.

“Sunt sigură că e cu noroc”

Ce spun copiii tăi despre despărțire?

Copiii mei sunt mari, fata este majoră deja. Nu s-au băgat în viața mea niciodată deoarece lor le-a fost bine indiferent cu cine am fost.

Ce îți dorești acum pentru tine?

Acum nu simt nicio schimbare în viața mea. Nu simt că am divorțat. Îmi continui viața la fel ca și până acum. Relația mea cu Bogdan s-a rupt din luna martie atunci când trebuia să plec cu el în Germania și m-am răzgândit brusc după ce mi-am făcut chiar și bagajele. Mi-am dat seama că am absolut de toate aici. Am o casă superbă cu tot ce mi-am dorit eu. Am multe animale și un venit financiar lunar stabil. Copiii nici atât nu ar fi vrut să plece de aici. Deci nu puteam să dau tot ce am aici, în România, pentru ceva inexistent în Germania. Acum o să mă bucur de tot confortul pe care mi l-am creat singură, acasă, în România.

“Nu pot să dorm în pat lângă cineva dacă nu îl mai iubesc”

Te consideri ghinionistă în dragoste? 

Nu sunt ghinionistă în dragoste. Nicidecum! Sunt o norocoasă! M-am căsătorit a două oară când alții credeau că nu mi-aș mai găsi pe nimeni. Eu fiind o femeie cu doi copii și cu un istoric în spate destul de bogat. Așadar sunt pregătită și pentru a treia oară și sunt convinsă că a treia oară va fi cel mai frumos și cel mai bine.

Ce nu ai accepta niciodată într-o relație?

Nu aș accepta niciodată să stau într-o relație doar de dragul cuiva sau din compasiune. Dacă iubirea nu mai există atunci nu mai stau. Nu pot să dorm în pat lângă cineva dacă nu îl mai iubesc.

Cum a reușit Larisa Drăgulescu să adune o avere de 2 milioane de euro

Ai făcut o avere considerabilă din joburile tale, din Germania și de acum! Știu că faci poze și filmulețe interzise minorilor și ai scăpat de grija zilei de mâine! Nu ți-a fost teamă să nu fii blamată de către copiii tăi pentru asta, la un moment dat?

Faptul că eu fac bani într-un mod puțin acceptat de alții a fost doar o ALEGERE. Mulți oameni poate că au impresia că nu știu sau nu pot face altceva. Se înșeală!  Sunt o femeie care putea fi un psiholog de succes sau o bună profesoară de muzică. De asemenea am absolvit și cursuri de antreprenoriat, contabilitate, cofetar-patiser, chiar și barman ospătar. Am un teanc de diplome acasă, dar am ales să fac bani din ambalajul meu propriu pentru că am știut că așa pot câștiga mult mai mulți bani într-un timp relativ scurt. Sunt multe femei frumoase însă nu este suficient doar atât. Și eu am avut încredere în abilitățile mele de a produce cât mai mulți bani și de a face ceva cu ei, nu doar să trăiesc. Mi-am crescut copiii cu o gândire “open”, așa că nu îmi este teamă de nimic.

Cum le-ai explicat că ai un astfel de job? Lumea e rea și mai vorbește… Colegii de școală ai lui Richard nu l-au luat în derâdere?

Nu am auzit de la colegii lor de școală nimic. În schimb am auzit de la colegii lui Richard de la gimnastică câteva discuții care l-au deranjat într-adevăr puțîn dar la scurt timp Richard a ales să se retragă definitv din gimnastică și așa s-a închis și povestea asta.

Sursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri