4.9 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023

EXCLUSIV | Lidia Buble, show spectaculos la Forza ZU: “Am un ritual. Înainte de cântări, cu 5 ore, nu mănânc nimic”

Publicat peLidia Buble s-a numărat printre artiștii care au urcat pe scena Forza ZU, sâmbătă, în Piața Sfatului din Brașov, la evenimentul organizat de Mihai Morar și Daniel Buzdugan, împreună cu echipa lor.

Lidia Buble: „Nu știu cum o să fie când mă mărit, dar de fiecare dată înainte intru pe scena Forza ZU pot să…”

Artista a fost primită cu brațele deschide de cele câteva zeci de mii de oameni care îi știau versurile hiturilor pe de rost. După concert, Lidia Buble a stat de vorbă cu reporterii CIAO.RO. De la ea am aflat ce ritual secret are înainte de fiecare concert, dar și cât de încântată este cânte la biserică, alături de surorile ei.

Solista ne-a dezvăluit cu cine și-a petrecut vacanța de vară, și ce proiecte are pentru această toamnă.

Lidia Buble Ce înseamnă Forza ZU pentru tine?

Forța ZU înseamnă forța aia mare, care te umple de tot felul de emoții, de dragoste. Ai așa fluturi în stomac, piele de găină, înainte să intri. Vreau să zic că eu nu știu cum o să fie când mă mărit, dar de fiecare dată înainte intru pe scena Forza ZU pot să mă gândesc că, cred că, cam așa de genul ăla o fie emoțiile. Cum sunt înainte să urci la Forza ZU pe scenă.

Ai niște emoții când vezi o mare de oameni care îți strigă numele, care îți fredonează piesele. E o nebunie, cred că doar dacă ești ori în public, ori pe scenă, poți să înțelegi ce se întâmplă, este un fenomen.

Ce ai făcut în această vară care tocmai a trecut?

Vara mea, Slavă Domnului, a fost plină de concerte și am reușit să fug și în câteva vacanțe. Am fugit în vreo 2 vacanțe cu prietenii și într-una cu surorile mele. Am fost toate patru o săptămână. N-am mai fost de 5 ani cu ele, în vacanță.

„Eu la Biserică, când mai merg pe la Deva și am ocazia…”

Surorile alea multe…

Alea multe și frumoase, din păcate, doar cu caprele alea 2 mari. alea 2 mici au rămas acasă, una e căsătorită și era cu treabă, și ea e „cântăcioasă” doar că la biserică și cealaltă e cu facultatea, cu examenele, nu a putut să vină. Așa că am mers doar noi 3.

Lidia, se întâmplă aveți discuții, sau poate consultați tu și sora care cântă la biserică? Tu cânți pe scenă, în fața fanilor, ea la biserică. Sau poate acum nu mai sunt discuții, dar bănuiesc la începuturile tale erau…

Fetele apreciază foarte mult ce fac eu și mi-au spus că dacă vreodată ar fi să-și dorească ceva de la mineȘi nu refer la haine, bani, faimă, ci faptul că am curajul. Pentru că aici vorbim de curaj, să fiu eu în totalitate.

Da, bineînțeles că lumea de acum este total diferită față de lumea în care am crescut la Biserică. Dar tot ce pot să spun este că eu am rămas același om neschimbat și îmi place să cred că a rămas un om frumos. Și atunci surorile mele mă susțin, și eu pe ele.

Eu la Biserică, când mai merg peSursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri