16.8 C
București
duminică, 1 octombrie 2023

EXCLUSIV | Simona Pătruleasa merge la plajă, dar nu se bronzează la față. Care este motivul: “Soarele îmbătrânește”

Publicat peSimona Pătruleasa merge la plajă, în vacanțe, însă nu stă la soare cu chipul. Prezentatoarea Kanal D își protejează tenul.

Simona Pătruleasa merge la plajă, la soare, însă nu se bronzează la față. Prezentatoarea de la Kanal D spune soarele îmbătrânește, așa își protejează tenul. Ea a fost prezentă recent la evenimentul de lansare al noului serial de la Kanal D, “Secrete de familie”, ce poate fi urmărit săptămânal, de miercuri până vineri, de la ora 20:00. Cu o zi înainte de eveniment, Simona a revenit dintr-o meritată vacanță.

Simona Pătruleasa: „O vară cam scurtă, din păcate”

Simona, te uiți la filme în general?

Mă uit și la filme. Da, în general, mă uit seara. Sunt frumoase. În pauzele de publicitate mai fac treabă, mai spăl, mai bag la spălat o rufă, mai fac teme cu copilul.

Ești organizată.

Sunt foarte organizată pentru că el durează 2 ore, jumătate – 3, depinde. Și atunci eu trebuie să mai fac și treabă, imbinăm utilul cu plăcutul.

Cum a fost vara asta pentru tine, pentru voi, pentru Ingrid?

O vară cam scurtă, din păcate. Vine școala, ne întoarcem la teme, ne întoarcem la învățat. Cam scurtă vara. Tocmai am venit din vacanță

Unde ați fost?

Am fost în Veneția și am fost puțin pe lângă Veneția la plajă, Ingrid s-a întâlnit cu niște prieteni și, uite așa, a trecut prea repede concediul.

Ai revenit la treabă, Ingrid se pregătește de școală. Ați pregătit ghiozdanul, rechizitele?

Da, suntem pregătiți cu tot. Pentru că eu sunt, așa cum am zis, organizată și le-am pregătit de dinainte să plecăm. De acum 2 săptămâni. Mai am mici lucruri de pus la punct, dar în rest totul e ok.

În vacanță, Simona Pătruleasa merge la plajă, dar folosește creme de protecție

Ingrid așteaptă să înceapă școala?

Și da, și nu. Depinde acum. În sensul că vrea să vadă colegii, dar știi cum e… e bine și în vacanță. Le e dor și de copii, de colegi și de atmosfera asta de școală. Sunt așa, combinate sentimentele.

Simona, în vacanță stai la soare sau folosești crème cu protecție?

Am stat, da. Nu așa cum stau de obicei. Dar cu fața nu stau, nu mă bronzez la față de foarte mulți ani. Nu vreau, că soarele îmbătrânește, cel puțin la față, pielea este foarte sensibilă și nu stau de foarte mulți ani. Îmi acopăr pielea cu foarte multă cremă cu protecție, ochelari, pălărie, tot ce se poate, iar dacă nu am nimic din toate astea, deși aproape imposibil, pur și simplu, îmi acopăr fața total cu ceva.

„Indiferent cât aș fi de obosită…”

Spune-mi cum îți întreții tenul, ai vreun secret?

Folosesc măști, dar nu neapărat babești. Îmi pun dimineața niște patch-uri pe care le țin la frigider la rece, foarte, foarte reci. Și înainte să plec la serviciu, cam așa mă trezesc laSursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri