16.8 C
București
duminică, 1 octombrie 2023

Fiica Danielei Gyorfi face furori! Cum arată acum Maria Gyorfi Tal: „Sunt mulțumită cu tot cea am!”

Publicat pe


Daniela Gyorfi (54 de ani) nu poate să fie decât o mamă mândră de fiica ei de aproape 13 ani!

Maria Gyorfi Tal a devenit o adevărată domnișoară, cochetă și foarte educată. Tânăra adolescentă are acum 12 ani și 6 luni și a fost plecată timp de 2 luni într-o vacanță prelungită în Germania și Italia. S-a întors la sfârșitul săptămânii trecute, iar mama ei, artista Daniela Gyorfi, aproape că a rămas cu gura căscată când și-a văzut fiica. 

Maria s-a schimbat, s-a înălțat și este aproape cât mama ei de înaltă. Azi este și ziua ei de nume, iar Daniela Gyorfi o ia cu ea la evenimentele pe care le are antamate pe litoral și nu numai.

Maria a fost plecată 2 luni în vacanță, la sora lui George, în Germania. Au fost apoi împreună și în Italia, s-a plimbat vara asta. După 2 luni de absență de acasă am descoperit-o mult mai înaltă și mai frumoasă. Este cât mine aproape, purtăm amândouă 37 la picior. Acum a început să împrumute încălțămintea de la mine, adidași sau ghete care îi plac, prin casă mai poartă pantofii sau sandalele mele cu toc și mă mai uit râzând la ea”, ne-a povestit Daniela Gyorfi pentru Click!

Chiar dacă azi este zi de sărbătoare și Sfânta Maria Mare, Daniela Gyorfi și-a chemat fiica pe scenă aseară, la un spectacol pe care l-a avut la mare, iar publicul i-a urat “La mulți ani”!.

Azi am spectacole la mare, mergem împreună, o iau cu mine pe Maria. Aseară am urcat-o pe scenă la Eforie Nord. A fost un spetacol pentru doamna Maria Dragomiroiu. Mi-au urat oamenii “La mulți ani” și pentru Maria, le-am spus că este cu mine și am chemat-o din culise pe scenă. I-au spus că o iubesc! Azi sunt la Petrești, de Sfânta Marie, cu Caravana lui Axinte, apoi am o petrecere la mare. Maria vine cu mine, de-abia putem să sărbătorim! Urmează câteva zile pline de spectacole la mare, aș vrea să mergem împreună la o cherhana de la mare, după ce ne liniștim”, a mai spus Daniela Gyorfi care ne-a mărturisit în același timp faptul că Maria nu este deloc pretențioasă în privința cadourilor.

I-am luat o pereche de sneaker-și, săptămâna viitoare, când ne întoarcem de la mare, o să merg cu ea la cumpărături. Nu mi-a cerut deocamdată nimic. Ea este cu limbile străine, engleză și coreeană și vrea…Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri