0.9 C
București
luni, 11 decembrie 2023

Filme și seriale de neratat în luna iulie 2023 pe SkyShowtime

Publicat pe


Oferind mii de ore de divertisment de calitate pentru întreaga familie, serviciul găzduiește o selecție largă a celor mai așteptate seriale și filme din lume. Iată ce poți viziona în luna iulie.

Bros

Producătorul de comedie Judd Apatow (The Big Sick) face echipă pentru pentru următoarea comedie romantică de succes cu doi giganți ai genului, regizorul Nicholas Toller (Neighbours) și Billy Eichner (Billy on the Street), nominalizat la premiul Emmy. Bros îi are în prim plan pe doi bărbați gay care se poticnesc în drumul lor spre iubire, dar al căror principal obstacol este depășirea problemelor lor individuale de angajament.

Disponibil din 1 iulie

Babylon

Realizat de Damien Chazelle, Babylon este o poveste originală, desfășurată în Los Angeles-ul anilor 1920, cu Brad Pitt, Margot Robbie și Diego Calva în rolurile principale, și o distribuție care-i include pe Jovan Adepo, Li Jun Li și Jean Smart. O poveste despre ambiție uriașă și exces revoltător, care urmărește ascensiunea și prăbușirea mai multor personaje în timpul unei epoci de decadență dezlănțuită și de depravare, de la începutul Hollywood-ului.

Disponibil din 6 iulie

She Said

Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education), de două ori nominalizată la Premiul Academiei Americane de Film și Zoe Kazan (seria limitată The Plot Against America, The Big Sick), joacă rolul reporterilor de la New York Times, Megan Twohey și Jodi Kantor, care împreună au publicat unul dintre cele mai importante articole ale vremii — o poveste care a ajutat la lansarea mișcării #MeToo, a spulberat decenii de tăcere în jurul subiectului agresiunii sexuale de la Hollywood și a schimbat pentru totdeauna cultura americană.

Disponibil din 17 iulie

Violent Night

David Harbour (Black Widow) joacă în acest film palpitant de sărbători, despre o echipă de mercenari care ia ostatice mai multe persoane în Ajunul Crăciunului, fără a se aștepta vreodată ca cel mai mare combatant al lor să fie chiar Moș Crăciun. Producătorul de filme de acțiune David Leitch (John Wick) face echipă cu scenariștii francizei „Sonic the Hedgehog” (Patrick Casey și Josh Miller), oferind o nouă perspectivă asupra bucuriei clasice de sărbători.

Disponibil din 7 iulie

Ghosts of Beirut – sezonul 1

Ghosts Of Beirut dezvăluie originile lui Mughniyeh, în vârstă de 21 de ani, (cunoscut și sub numele de The Ghost) care a ieșit din anonimat și a fost responsabil pentru mai multe decese în America decât oricine altcineva, înainte de 9/11. Relatat din perspectivă americană, israeliană și libaneză, serialul urmărește originile lui Mughniyeh, de la mahalalele șiiților din sudul Beirutului, până la modul în care a planificat conceptul atentatorilor sinucigași, o tactică mortală care a dus la ascensiunea sa rapidă ca cel mai periculos terorist din lume.

Episoadele 1-2 disponibile din 3 iulie, iar episoadele 3-4 începând din…Sursa: www.elle.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri