7.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Filmul confruntării dintre Dana Roba și Daniel Balaciu! Care au fost cele două întrebări pe care make-up artistul i le-a adresat fostului soț: „Nu vrea să recunoască nimic” | EXCLUSIV

Publicat peIn articol:


Dana Roba și Daniel Balaciu au avut parte de prima confruntare, față de în față, după ce bărbatul a lovit-o de opt ori cu ciocanul în cap, la începutul verii.

Celebrul make-up artist a fost internată în spital și operată pe creier, iar la acel moment medicii nu îi mai dădeau mari șanse.

După gestul său necugetat, Daniel a fost reținut, iar ulterior arestat preventiv. De la începutul verii acesta se află în spatele gratiilor, iar dacă va fi condamnat, el va merge la Penitenciarul Arad.

Deși medicii nu i-au dat șanse mari de supraviețuire, Dana și-a revenit și se bucură de fiecare clipă pe care o trăiește.
În urma traumatismului, aceasta a rămas fără gust și fără miros. Astăzi, vedeta a fost nevoită să meargă la confruntarea cu fostul soț, iar în curând va începe și procesul celor doi.

Dana Roba, primele detalii după ce s-a încheiat confruntarea cu fostul soț

Dana a vorbit cu jurnaliștii WOWbiz.ro, la scurt timp după ce s-a încheiat confruntarea cu fostul soț.

Unul dintre cei mai cunoscuși make-up artiști din România a avut parte de momente grele și emoții mari astăzi, când l-a revăzut pe bărbatul care ar fi încercat să o omoare. Vedeta nu a putut fi însoțită de avocat, însă și-a păstrat credința.  

Citește și: Dana Roba, noi detalii cu privire la zvonurile legate de orientarea lui Daniel Balaciu! Make-up artista face mărturisiri șocante: „Când era vorba de băieți nu uita deloc”

„Am avut niște emoții foarte mari și am plâns o oră întreagă în continuu. Am plâns în continuu. Am fost eu, avocatul lui și el. Avocatul meu a lipsit de la confruntare pentru că a avut o problemă, nu a putut să ajungă, dar m-am dus eu cu Hristos.

Nu m-am dus singură, cu mine a fost ceata de îngeri care a stat și m-a păzit ca eu să nu mor în balta de sânge. Tot ei au fost cu mine și astăzi”, a povestit Dana Roba, pentru WOWbiz.ro.

Dana Roba 

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureș, autenticitate și frumusețe- kanald.ro

Citeste si: Accident grav în Teleorman. Două autocare și un TIR s-au ciocnit violent. A fost activat Planul Roșu de Intervenție| VIDEO- stirileprotv.ro

Ce a spus Daniel Balaciu în fața procurorilor

Fostul soț al Danei Roba nu ar fi recunoscut cele întâmplate și spune că vedeta ar fi fost cea care a pus ciocanul în sertarul de la bucătărie. Mai mult decât atât, Daniel își păstrează, la rândul său acuzațiile, și le-a spus oamenilor legii că ar fi fost și el lovit de vedetă, cu o ascuțitoare.

Citește și: Dana Roba a spus clar și fără rețineri ce se întâmplă în relația ei cu Beni, după zvonurile legate de separare! Acum nu mai există loc de interpretări: „Eram distrusă”

„Nu vrea să recunoască nimic. A mințit în continuare, a spus că eu m-am dus la el în cameră și de data aceasta a zis că nu doar cu…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri