0.9 C
București
luni, 11 decembrie 2023

Filmul pe care nu o să îl vezi niciodată. „100 years” se va lansa în anul 2115, însă invitațiile la premiere au fost deja transmise

Publicat peIn articol:


„100 years: filmul pe care nu o să îl vezi niciodată” se va lansa în 2115. Primele trailere s-au publicat, însă întreg scurtmetrajul va putea fi vizionat abia peste un secol.

100 years: the movie you will never see

Filmul „100 years: the movie you will never see” a fost anunțat pentru prima dată în luna noiembrie a anului 2015, dar nu va fi disponibil în cinematografe până pe 18 noiembrie 2115, adică peste 100 de ani de la anunțul inițial.

„100 Years cu John Malkovich este cu siguranță un proiect cinematografic nemaiîntâlnit. Sper ca urmașii noștri să îl nominalizeze la Palme d’Or sau la Festivalul de Film de la Cannes in 2116”, a spus Thierry Fremaux, delegatul Festivalului de Film de la Cannes, într-o declarație de presa.

Acest proiect cinematografic este extrem de neobișnuit și misterios. Cu puține informații disponibile despre film, el a generat un nivel semnificativ de anticipare și intrigă. Au fost lansate trailere care nu au dezvăluit detalii esențiale despre poveste, menținând astfel secretul în jurul filmului.

De asemenea, faptul că au abordat aceeași scenă din film în mai multe moduri diferite a adăugat un element suplimentar de mister și speculație cu privire la conținutul filmului.

Pentru a păstra secretul filmului până la premiera oficială, proiectul este ținut într-un loc secret, care va fi dezvăluit automat peste 100 de ani, atunci când va fi lansat.

Citeste si: 10 alimente care scad acidul uric. Cum revii la valorile normale fara pastile

Citeste si: Expert francez: Simona Halep trebuia să aibă de 100 de ori mai mult Roxadustat la analize, ca să poți spune că s-a dopat- stirileprotv.ro

„Pentru a ne asigura că filmul rămâne un secret până la premiera oficială, proiectul este ținut într-un loc secret care se va deschide automat peste 100 de ani, când timpul s-a scurs”, au spus cei implicați in acest proiect, în urmă cu mai mult timp.

Motto-ul producției este o frază ironică: „Filmul pe care nu ai să-l vezi niciodată”. Cu toate că acest film a fost anunțat în 2015, invitațiile pentru premiera sa, care este programată să aibă loc în 2115, au fost deja trimise.

Aceste invitații au fost concepute sub forma unor bilete de fier și au fost distribuite către un grup select de 1000 de personalități. Aceste personalități au responsabilitatea de a le transmite mai departe urmașilor lor, asigurându-se astfel că evenimentul de premieră va rămâne în conștiința generațiilor viitoare.

Citește și: Cine este actrița Bonnie Aarons, care o interpretează pe călugărița posedată în filmul „The Nun 2”. Vezi care este înfățișarea ei reală

Filmul pe care nu osă îl vezi niciodată. „100 years” se va lansa în anul 2115, însă invitațiile la premiere au fost deja transmise

[Sursa foto: captura YouTube]

Citeste si: „Două infracțiuni una peste alta, care se sancționează cu…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri