6.3 C
București
vineri, 25 noiembrie 2022

Florin Baicu, sosia lui Michael Jackson, a dansat în platoul de la Chefi la cuțite. Concurentul a jucat în mai multe filme / VIDEO

Publicat pe  • Florin Baicu a făcut show la Chefi la cuțite
  • Iată povestea impresionantă a concurentului!

Florin Baicu, sosia lui Michael Jackson, a dansat în platoul de la Chefi la cuțite și a făcut un adevărat show.

Florin Baicu, sosia lui Michael Jackson, a dansat în platoul de la Chefi la cuțite

Florin Baicu a mărturisit la Chefi la cuțite că a jucat în diferite filme alături de actori mari. Concurentul este căsătorit și are doi copii și a venit la Chefi la cuțite pentru a-i impresiona pe jurați.

„Am făcut o șatră reală pe pământ curat, când intrați la mine în șatră vă descălțați întotdeauna. Am făcut-o cu toate tradițiile țigănești. Sunt căsătorit, am doi copii: o fetiță de trei ani și jumătate, am și un băiețel de 19 ani. Viața mea este de artist, eu nu mă cred și nu mă consider așa, dar multă lumea mi-a spus că sunt artist. Am jucat în foarte multe filme, modestia am lăsat-o la ușă, am intrat doar cu laudă.

Cred că am fost în peste 500 de filme în 13 ani de când activez în domeniu, însă nu am avut roluri principale, ci am fost figurație simplă și figurație specială. Am avut onoarea să lucrez cu actori foarte mari, cu Jean-Claude Van Damme, Sharon Stone, Nicholas Cage și alții”, a dezvăluit Florin Baicu despre el. ”, a mărturisit Florin Baicu la Chefi la cuțite.

Florin Baicu a jucat în mai multe filme

Florin Baicu a jucat în mai multe filme de-a lungul timpului și din anul 2012 îl imită pe Michael Jackson.

„De 13 ani sunt în domeniul artistic, în timpul liber și înainte de pandemie eram Michael Jackson, dansez ca el. Din 2012 îl imit pe Michael Jackson în țară, am fost plecat în străinătate pentru a face acest lucru. Nu am rezistat să stau acolo fără familia mea, motiv pentru care m-am întors.”, a mărturisit concurentul.

Citește și: Valentin Bordianu, poveste impresionantă la Chefi la cuțite. Concurentul a fost garda personală a lui Mike Tyson: ”Am titluri de campion” / VIDEO

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri