1.6 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Florin Ristei, uimit de mărturisirea făcută de Diana Munteanu. Ce a spus vedeta despre primul ei iubit: „Alte vremuri”

Publicat peIn articol:


Diana Munteanu și Florin Ristei se află la cârma aceleiași emisiuni de weekend. Dar dincolo de relația de colegialitate pe care o au pe micul ecran, cei doi sunt și foarte buni prieteni.

Astfel că nu puține sunt destăinuirile pe care artistul și blondina și le fac, chiar și în fața telespectatorilor.

Lucru ce s-a întâmplat și acum, în direct, când Diana Munteanu a vorbit despre viața sa personală.

Citeste si: Aproape ca nu o mai recunosti! Cum arata acum Diana Munteanu: a ajuns piele si os

Florin Ristei, uimit de mărturisirea făcută de Diana Munteanu

[Sursa foto: Facebook]

Diana Munteanu, detalii intime din adolescență

Deși preferă să își trăiască viața departe de ochii curioșilor, fiind o femeie foarte discretă, acum, Diana Munteanu nu s-a mai ferit de ochii lumii.

Fiindcă discuția dintre ea și Florin Ristei făcea referire la amintirile legate de adolescență, prezentatoare s-a reîntors în timp și și-a amintit de primul ei sărut.

Citeste si: Angela Rusu, la un pas de moarte din cauza unui diagnostic greșit- kfetele.ro

Citeste si: Diana, prințesă de Wales, ultimele cuvinte. Ce a spus Diana imediat după accident și ce a vorbit ultima dată cu fiii săi. Fiul sau regreta si acum ultima conversatie..- bzi.ro

Întrebată de colegul de emisiune la ce vârstă a făcut acest pas, actrița a uimit pe toată lumea. Și asta pentru că vedeta a început să aibă fluturi în stomac în pragul vârstei majoratului.

”Primul sărut pe bune a fost, Florine, undeva cred că prin clasa a XII-a. Alte, vremuri, ai uitat ce vârstă am? Când voiai să mă pup?”, a dezvăluit Diana Munteanu.

Cum terminarea liceului și un prim sărut pentru unii este o combinație deloc înțeleasă, Florin Ristei, uimit de răspunsul colegi sale, a ironizat situația.

Artistul spune că Diana, cel mai probabil, a optat pentru a întârzia cât mai mult primul sărut ori a avut pretenții, căci, și atunci, ca și acum, un el și o ea au existat mereu.

”Adevărul e ca dă, că nici nu prea erau mulți oameni pe vremea aia”, a fost replica dată de Florin Ristei.

Citeste si: Diana Munteanu, schimbată complet din cauza operațiilor estetice: „Ce ți-ai făcut?”

Diana Munteanu a divorțat de tatăl fiului ei

Despre Diana Munteanu se știe că este o femeie cu o carieră bine pusă la punct și o mamă singură. Vedeta, în vârstă de 43 de ani acum, a divorțat în anul 2014, după un mariaj de șapte ani. Însă, în urma căsniciei avută cu Claudiu Niculescu a devenit mamă de băiat.

De precizat este și faptul că de, deși este o femeie singură și disponibilă, de când a divorțat, Diana Munteanu nu a mai fost văzută la brațul niciunul mascul, ferindu-și în totalitatea viața amoroasă de ochii celor curioși.Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri