-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

FOTO & VIDEO | Nicușor Dan s-a ascuns la plajă în timp ce bucureștenii nu au apă caldă. Și-a pus slipii de scandal și a plecat la mare

Publicat pe


Cu toate că situația e dezastruoasă la București, potrivit ultimelor sondaje, Nicușor Dan și-a pus slipii de scandal și s-a dus la mare. Că e om și el. Și rezolvă astfel și lipsa apei calde din Capitală. Până la urmă, marea spală tot.

În plină criză a apei calde din Capitală, care afectează sectoarele 2 și 3, primarul Nicușor Dan a fost surprins la mare. Iar imaginile pe care vi le prezentăm azi sunt în exclusivitate.

Potrivit surselor Ciao.ro, edilul Capitalei a fost la mare, împreună cu familia. Acesta era împreună cu soția sa, Mirabela Grădinaru, și cu cei doi copii, simțindu-se bine într-o zi toridă, pe malul pustiu al mării. Nicușor Dan a ales o zonă retrasă, departe de ochii curioșilor. Mai mult, a ales să stea pe nisip și să se joace ca un copil mic cu găletuța, după care, a mers în mare să spele jucăriile prichindeilor, pășind cu atenție pe scoicile neprietenoase. Deh, așa este când mergi într-o zonă mai sălbatică ca să nu te recunoască bucureștenii și să-ți reamintească de dezastrul creat.

La începutul lunii august a fost la Aqua Magic în Mamaia

După fotografiile care au apărut, în început de august, cu el, în social media au ieșit și primele ironii la adresa lui. Acum, ne așteptăm la alte bășcălii. Fiindcă noile imagini inspiră și mai multe. Atunci, unii internauți au susținut că Nicușor Dan a abordat un stil „expirat”, în neconcordanță cu aspectul fizic. Genul de slip pe care l-a purtat primarul Capitalei a fost caracterizat ca fiind comunist, departe de cele care se poartă acum. Dacă anul trecut, actualul edil al Bucureștiului a ales să-și petreacă concediul pe o plajă din stațiunea Olimp, acum a mers la Mamaia.

Nicușor Dan l-a imitat pe Marica, la mare, dar prosopul i-a jucat feste

Imaginile cu primarul Capitalei au fost publicate pe o platformă de social media de Marius Pavel, consilier general la Primăria Municipiului București, cu o descriere din care nu au lipsit ironiile.

„Frige, frige, dar n-are gură să strige! Ia primarul, neamule! Nu dați banii pe prostii, acoperiți ochii la copii!

Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional! Așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, Nicușor a dat startul verii cu o serie de imagini incendiare! Da da, vara pentru bucureșteni începe din august! De ce așa târziu? Așa e Nicu, mai întârziat de fel!

Va să zică, grijă mare prin ce stațiuni vă perindați c-a ieșit generalu’ pe interval! Unii ar spune că circarii tot la circ trag! Alții că i s-a stricat centrala și a fugit într-un loc cu apă caldă!

Oricum ar fi…Nicule, ai dat lovitura și anul ăsta! Abia așteptăm să te vedem și anul viitor în plină campanie, dar te rugăm… nu la nudiști!” – a scris consilierul PMB.

În social media au apărut primele ironii la adresa primarului. Unii…Sursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri