4 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, petrecere fără nașii de cununie! Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, excluși din familie?

Publicat pe


A fost petrecere mare în familia Gabrielei Cristea! Victoria, și soțul său, Tavi Clonda, sunt născuți în zile foarte apropiate, astfel a fost organizată o petrecere aniversară la dublu. Distracția s-a ținut în curtea vilei celor două vedete. Fanii au observat însă un detaliu care le-a atras atenția. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu au fost prezenți. De aici au început o mulțime de speculații.

Fiica cea mare a Gabrielei Cristea, Victoria, a împlinit pe 14 septembrie 7 ani, iar următoarea zi, tatăl său a făcut 44. Astfel, vedeta de la Antena Stars a făcut pregătiri pentru a-i sărbători așa cum se cuvine pe cei doi. Curtea casei lor a fost plină, iar petrecerea s-a ținut până târziu.

În mediul online, prezentatoarea a publicat mai multe imagini alături de invitați într-un cadru de poveste. Vedeta a comandat aranjamente în culorile roz și albastru. De asemenea, atât micuța Victoria, cât și Tavi Clonda au avut fiecare tortul său.

„Dragilor, vă mulțumim din suflet pentru urările voastre frumoase. Au fost câteva zile de vis pentru noi și vă mulțumim că ați fost parte din ele. La mulți ani, Victoria! La mulți ani, Tavi! Am avut doua torturi fabuloase cu tematică diferită. Pentru Victoria, Shimmer și Shein, iar lui Tavi i-am reprodus noua lui «jucăria» (pe Alba Ca Zăpada).”, a scris Gabriela Cristea în mediul online.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda la petrecere

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu au fost prezenți la petrecere

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt nașii celor două vedete. Din motive necunoscute până acum, de ceva timp, cuplurile au decis să păstreze distanța. Fanii au făcut tot felul de speculații, având în vedere că soția prezentatorului de la Metropola a răbufnit în urmă cu ceva timp în mediul online.

La vremea respectivă Cristina Șișcanu ar fi dat de înțeles că este foarte dezamăgită de unele persoane foarte apropiate familiei ei care îl resping și nu îl tolerează pe Filip, copilul lui Mădălin Ionescu din prima căsătorie.

Cristina Șicanu, mesaj tranșat pe rețelele de socializare

„Dezamăgirea e prea mare! M-am decis să prioritizez familia 100% în fața tuturor. Eu sunt genul de persoană care se consumă foarte mult, pentru că situația este complicată. Starea mea sufletească este foarte încărcată din cauza unor situații care s-au accentuat în ultimele zile și am hotărât să prioritizez familia 100%. Pentru mine, familia a fost mereu importantă, la fel de importantă a fost și familia extinsă și prietenii foarte apropiați, însă, din acest moment, am decis să prioritizez 100% familia, pentru că sunt extrem de dezamăgirea, tristețea sunt prea mari. Sunt extrem de dezamăgită, și asta pentru că… o să spuneți că nu era nevoie să am…Sursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri