13.2 C
București
duminică, 25 februarie 2024

Gafa colosală făcută de Radu Vâlcan! Era pe scenă când s-a întâmplat asta: „Seara mea a fost compromisă. M-am simțit foarte prost”

Publicat peIn articol:


Radu Vâlcan  se numără printre cei mai îndrăgiți și apreciați prezentatori TV de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas, indiferent de situație.

De asemenea, soțul Adelei Popescu se bucură de o carieră de succes în domeniul televiziunii, fiind extrem de apreciat de telespectatorii care mereu îl urmăresc cu sufletul la gură, atunci când apare pe micile ecrane.

Citește și: Adela Popescu, surpriză neașteptată din partea fiului său, Alexandru! Vedeta a împărtășit totul și cu urmăritorii săi din mediul online: „Zice că ăsta e profilul meu bun”

Totuși, parcursul său în carieră nu a fost lipsit nici de situații neplăcute, căci de curând, chiar acesta a povestit ce s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, atunci când prezenta un eveniment la mare. La momentul acela, Radu Vâlcan, din cauza emoțiilor, a…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri