2 C
București
vineri, 3 februarie 2023

Gheorghe Turda, în formă, la 74 de ani. Care este secretul interpretului de muzică populară? „Îți face bine la sănătate. De două ori pe săptămână”

Publicat peIn articol:


Gheorghe Turda este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de muzică populară de la noi din țară. Artistul are 74 de ani și, cu toate că vârsta își spune cuvântul, cântărețul se simte bine și este sănătos.

Cum se menține în formă Gheorghe Turda?

Celebrul cântăreț de muzică populară face sport acasă, cu ajutorul unui aparat pe care și l-a achiziționat în urmă cu ceva timp. Artistul se menține în formă, pedalând în dormitorul său. Deși nu are timp să facă sport zilnic, Gheorghe Turda susține că de două ori pe săptămână tot folosește bicicleta și face mișcare.

Citește și: Ți se face pielea de găină. Gheorghe Turda, semn rău la înmormântarea lui Alexandru Arșinel! Nu a spus până acum ce i s-a întâmplat la ieșirea din cimitir

Citeste si: Cine este Andrei, băiatul de 14 ani care și-a pierdut viața în timp ce familia tăia porcul- kfetele.ro

Citeste si: Gest uriaș făcut de Flori, câștigătoarea Chefi la Cuțite, pentru sotia lui Nosfe. Nici nu se poate descrie în cuvinte durerea Mădălinei. O lume întreaga a lăcrimat când a văzut asta- bzi.ro

Citește și: Gheorghe Turda a vorbit despre relația Mariei Ciobanu cu soțul ei, Mircea Cîmpeanu. Nu s-a ferit să dezvăluie acest lucru: „O știu de pe vremea când era cu solistul Florea Burnea”

Am un aparat în dormitor și fac mișcare cu el. Nu atât de des pe cât mi-aș dori, dar, de două ori pe săptămână, tot mi-am propus să fac sport. Îți face bine la sănătate și mă menține în formă. Îl țin la mine în dormitor, pentru că aici am mai mult spațiu. Camera este mult mai mare.”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Revista VIVA!.

În această perioadă, Gheorghe Turda este foarte aglomerat cu filmările și concertele pentru sărbători, dar speră ca la final de an, de Crăciun, să fie mai liber și să petreacă alături de familia sa. Artistul are două fete, Anca și Elena, însă este și bunic, fetele lui având și ele la rândul lor familii și copii.

Gheorghe Turda și-a pierdut soția în anul 2009

Gheorghe Turda a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de o balerină, care i-a devenit soție. Gheorghe Turda și Elisabeta au fost căsătoriți 37 de ani și împreună au două fete, Anca Ioana și Elena Voichița. În anul 1987, soția lui Gheorghe Turda s-a îmbolnăvit de leucemie, după un turneu în Japonia, iar în anul 2009 a decedat. Interpretul de muzică populară nu s-a mai recăsătorit, cu toate că a mai încercat să aibă și alte relații.

Gheorghe Turda, în formă, la 74 de ani

[Sursa foto: Instagram]Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri