-3.2 C
București
miercuri, 8 februarie 2023

Ghinioanele se țin scai de Ramona Olaru. Ce a pățit asistenta TV, pe lângă problemele de sănătate cu care se confruntă

Publicat peIn articol:


Ramona Olaru este una dintre cele mai apreciate asistente TV. A cucerit publicul prin frumusețea ei, dar și prin energia și veselia de care a dat întotdeauna dovadă. Chiar dacă emisiunea în care apare începe de dimineață, oboseala nu se citește niciodată pe chipul frumoasei blondine aceasta fiind de fiecare dată cu zâmbetul pe buze și gata de a face noi glume.

Citește și: Prin ce trece Ramona Olaru în aceste momente?! Ultimul mesaj postat de asistenta TV le-a ridicat semne de întrebare fanilor

Ramona Olaru are probleme cu mașina

Postarea făcută de asistenta TV

[Sursa foto: Instagram]

Chiar dacă la televizor Ramona Olaru pare fără griji și fără probleme, în realitate situația nu este tot timpul roz în viața acesteia.
Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține tot timpul legătura cu urmăritorii ei și unde le arată și părțile mai puțin frumoase cu care trebuie să se confrunte. Se pare că în ultimul timp asistenta TV are parte numai de evenimente neplăcute.

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

Cum nu era de ajuns că se confruntă cu răceala sezonului, acum, aceasta mai are probleme și cu mașina. Într-o postare făcută pe contul său personal de Instagram, Ramona le-a povestit fanilor că are roțile de la mașină lăsate de câteva zile, și cum ea nu se descurcă la astfel de lucruri, vedeta a mărturisit că va trebui să se oprească la o benzinărie și să roage pe cineva

să o ajute.

„Am roțile la mașină lăsate, dezumflate de vreo cinci, șase zile, de când sunt pe răceala asta. Oare mai funcționează sau trebuie să mă opresc să le pun puțină presiune? Cred că totuși trebuie să mă opresc să rog pe cineva să mă ajute aici la benzinărie. Apoi se lasă de tot și se taie cauciucurile”, a spus Ramona Olaru.

Citește și: Ramona Olaru s-a mutat din apartamentul lui Cătălin Cazacu. Asistenta TV, mai sinceră ca niciodată: „Nu mă mărit ca să muncesc în continuare”

Ramona Olaru se confruntă cu probleme de sănătate

De aproape o săptămână, îndrăgita asistentă TV se confruntă cu probleme de sănătate care nu îi mai dau pace. La fel ca mulți alți oameni în această perioadă, vedeta duce o luptă cu răceala sezonieră care pare că nu mai vrea să plece. În același videoclip, Ramona spune că una dintre opririle ei va fi la farmacie pentru a lua niște pastile și siropuri pe care i le-a recomandat prietena și colega ei, Diana Munteanu. 

„Mă mai opresc și la farmacie, că mi-a dat Diana siropuri și pastile, așa e când ai copil, știi ce funcționează cel mai bine. Eu le iau de toate, trebuie să treacă la un moment dat”, a mărturisit asistenta TV.Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri