3.8 C
București
miercuri, 29 martie 2023

Giani Kiriță s-a angajat: ”E ceva nou pentru mine” Ce meserie are fostul sportiv, după ce s-a retras din fotbal și nu a mai apărut nici la TV?

Publicat peIn articol:


Giani Kirița s-a făcut remarcat ca și fotbalist, apoi, când a lăsat lumea sportului în urmă, a ieșit în evidență prin aparițiile televizate.

Nu puține au fost show-urile în care a fost văzut ca și concurent, dar și ca prezentator, bifând un succes răsunător cu aparițiile sale.

Citește și: Giani Kiriță, despre absența tatălui în viața lui: „Este o traumă pe care o am și acum” Cine i-a fost figură paternă?

Giani Kiriță s-a angajat

[Sursa foto: Facebook]

Giani Kiriță este acum director de marketing 

Acum, însă, noul an l-a prins într-o cu totul altă ipostază, una nouă pentru el. La cei 45 de ani pe care îi are, fostul fotbalist anunță că s-a angajat la o firmă de securitate.

Citeste si: ”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi- kfetele.ro

Însă a ținut să precizeze că nu este orice angajat, ci a ajuns direct în funcția de director de marketing. Astfel că de acum încolo, Giani Kiriță este cel care se va ocupa de partea de comunicare și imagine a firmei.

În acest sens, Giani recunoaște că se află într-o poziție nouă și că are multe lucruri de învățat de la oamenii din jurul său, dar ia asta ca pe o provocare a vieții și este sigur că va reuși să facă și de această dată o figură bună.

Menționând că tot ce este sigur până la acest moment în noua sa etapă profesională este că de acum încolo va munci mai mult decât a făcut-o chiar și pe teren.

Căci, după calculele sale, este posibil să stea la birou chiar și dublul orelor jucate la un meci.

„Am devenit de puțin timp directorul de marketing al unei firme de securitate. Nu ofer nume, fiindcă nu vreau să fac din asta mare caz. E vorba de o firmă puternică, atât spun, iar rolul meu va fi unul cu totul special. E ceva nou chiar și pentru mine. O s-o privesc însă ca pe o nouă provocare, așa cum au fost atâtea în viață, până acum! Sunt însă dispus să învăț și mă bucur că oamenii aceia au avut încredere în mine. Va fi o slujba de reprezentare, în primul rând!. Voi avea un rol de imagine și de comunicare a grupului pentru care lucrez, mai nou. Voi fi prezent la diverse întâlniri cu clienți, noi sau mai vechi, și vom pune la punct detalii poate nefinalizate până atunci. Ceea ce e sigur este faptul că voi petrece la noul meu loc de muncă mult mai mult timp decât obișnuiam pe perioada unui meci de fotbal. Asta e clar! Un meci de fotbal, cu tot cu pregătirea și încălzirea inițială dura cam patru ore. Aici va fi vorba despre cu totul altceva!”, a spus Giani Kiriță, conform Playtech.

Citește și: Giani Kiriță despre senzațiile tari pe care le-a trăit în prima sa luptă de MMA: „Atunci când iei adversarul de sus, te pedepsesc”| EXCLUSIV

De menționat este și că, deși acum a pornit pe un nou drum profesional, Giani Kiriță spune că, dacă l-a fotbal a renunțat definitiv, din televiziune încă nu vrea să se retragă.

Astfel că, dacă la orizont va apărea un proiect care să i se potrivească, atunci va îmbina munca de director cu cea de om de televiziune, fiind sigur că se va descurca făcând lucrurile în paralel.

„Munca va fi muncă, dar, pe de altă parte, dacă voi primi noi propuneri pentru nu știu ce fel de emisiuni de televiziune, le voi analiza cu atenție. Și asta fiindcă nu se pune încă problema de a-mi agăța ghetele în cui și în acel domeniu!”, a mai adăugat fostul fotbalist.Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri