14.3 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Gigi Becali, imaginea zilei! A sosit în papuci la volanul unui Rolls Royce de 500.000 de euro

Publicat pe


O nouă aroganță marca Gigi Becali (64 de ani). La o zi după calificarea echipei pe care o patronează, FCSB în turul III al Conference League, Gigi Becali a și-a schimbat mașina cu una mai luxoasă. Bogătașul a apărut la porțile palatului său din zona Piața Victoriei la volanul unui Rolls-Royce Ghost Black Badge, în valoare de 500.000 de euro. Este a doua mașină Rolls Royce în familia lui Gigi Becali

Gigi Becali și-a schimbat mașina, trecând de la Maybach la Rolls Royce. Foto: gsp.ro

În ultimul timp Gigi Becali a condus pe șosele un Mercedes-Maybach-S-class iar acum, după succesul echipei sale și-a făcut un „cadou” costisitor, Rolls-Royce Ghost Black Badge 2022. Când a ajuns în poarta palatului unde își are biroul, văzând că este așteptat de mulți ziariști, omul de afaceri a oprit vehiculul de lux și a coborât pentru a sta de vorbă cu presa. 

Gigi Becali conduce în papuci de plastic

Gigi Becali a șocat presa conducând noua mașină Rolls Royce în papuci. Foto: prosport.ro

Gigi Becali la volan în papuci

Gigi Becali a șocat presa de două ori vineri. În primul rând prin apariția sa la volanul noului vehicul și a doua oară când s-a dat jos de la volan. Nu pentru că purta accesorii simandicoase, ba dim potrivă, a atras atenția modul non-conformist în care conducea, în papuci care costă unde va în jurul a 300 de lei după cum au declarat jurnaliștii sportivi de la prosport.ro, prezenți la fața locului

Ce trebuie să știtți despre noua mașină a lui Gigi Becali 

Bolidul Rolls-Royce Ghost Black Badge 2022 are 592 de cai putere și accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 250 km/h. Conform gsp.ro, mașina fără dotări costă 380.000 de dolari iar full-option poate ajunge să coste 485.000 de dolari. 

Fiica mijlocie a lui Becali conduce tot un Rolls Royce 

Gigi Becali are trei fete: Teodora (28 de ani), Alexandra (27 de ani) și Cristina (22 de ani). Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali este prima care a achiziționat un Rolls Royce, fiind descoperită în primăvară la volanul unui Rolls Royce Cullinam care full option ajunge la aproape 500.000 de euro.  

Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri