28.2 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

Gigi Becali nu vede nici o altă rivală în campionat în afară de Universitatea Craiova

Publicat pe


La mai bine de o zi după meciul UTA – FCSB, scor 2-1, tensiunile au continuat să planeze deasupra campionatului. Patronul FCSB, Gigi Becali, nu și-a ascuns dezamăgirea și frustrarea, punând eșecul numai pe seama arbitrajului.

„N-ai cum 11 metri și eliminare. Eu cum pot să joc fotbal?”, se plângea Becali într-o conferință ad-hoc, făcând aluzie la momentele controversate din meci. În continuare, criticile sale s-au extins către echipele rivalizate: Dinamo, Rapid și CFR Cluj. În viziunea sa, doar FCSB este singura echipă care produce spectacol în campionat și crede că asta i-ar deranja pe alții. „Pe cine să vadă, CFR și Rapid? Dinamo, săraca, ce să facă ea?”, a adăugat Becali, evidențiind importanța pe care o dă echipei sale în disputa internă. Și estimările specialiștilor îi susțin punctul de vedere. Conform BlogdePariuri.ro, FCSB este principala favorită la cucerirea titlului de campioană în SuperLigă, având o cotă de 2.10.

Dincolo de această polemică, situația echipei FCSB a fost umbrită și de problemele interne. Andrea Compagno, care la un moment dat era văzut ca o stea în tabăra vicecampionilor, pare să fi căzut în dizgrația lui Becali. Deși a fost golgheterul FCSB-ului sezonul trecut, italianul se confruntă acum cu o situație complicată. Nu doar că a fost utilizat mai puțin, dar a și pierdut susținerea patronului.

„Eu i-am spus lui Meme ‘Vorbește, mă, cu Compagno’. Una, două, pac, jos. Una, două, pac, jos. Acum nici nu-i mai dă (n.r. fault)”, declara Becali, la Digi Sport, arătându-se nemulțumit de prestația lui Compagno. Acesta din urmă a fost legat în mod constant de speculații privind un transfer, dar deocamdată a rămas în lotul echipei bucureștene.

În ciuda acestor situații tensionate, Andrea Compagno rămâne un nume greu în echipa FCSB. E drept că traversează o perioadă de formă mai slabă, dar trecutul său recent ne amintește de importanța sa. Acesta a fost, în sezonul trecut, al doilea golgheter al SuperLigii României, cu 20 de reușite.

În contextul în care FCSB a început să-l folosească pe Compagno mai des în luna august, italianul s-a adaptat și a încercat să-și găsească ritmul. Cu toate acestea, alegerea clubului de a-l sacrifica în numeroase rânduri în favoarea unui „9 fals” a părut inutilă și a afectat jocul lui Compagno.

Totuși, la un an de la transferul său de la FCU Craiova la FCSB, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro, atacantul italian traversează cea mai slabă formă a sa: a bifat 4 meciuri consecutive fără gol marcat, lucru care nu se mai întâmplase până acum de când a semnat cu roș-albaștrii.

Confruntările recente, amestecate cu problemele interne, reprezintă adevărate teste pentru FCSB. Cu un patron vocal și un atacant în căutarea formei, viitorul echipei pare plin de provocări, chiar dacă echipa lui Gigi Becali se află la conducerea clasamentului încă de la…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri