14.3 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023

”Greu, am renunțat” Valentin Sanfira, noi detalii despre starea sa, după ce a avut un accident în Italia. Cum a apărut acum artistul pe internet?

Publicat peIn articol:


La jumătate lunii august, Valentin și Codruța Sanfira au trecut de la extaz la agonie când nici nu se așteptau. Cei doi și-au eliberat programul pentru o vacanță de lux în Italia, doar că planurile lor de acasă nu au coincis deloc cu întâmplările de peste mări și țări.

Astfel, la scurt timp de când au ajuns la italieni, vestea că artistul este pe patul de spital a făcut înconjurul showbiz-ului românesc.

Citește și: „A fost nevoie de o operație” Valentin Sanfira, imagine îngrijorătoare de pe patul de spital! Interpretul confirmă că a suferit un accident în vacanță: „Nu voi putea fi prezent”

Valentin Sanfira face progrese în perioada de recuperare

Conform spuselor sale, un incident a avut loc într-un moment de distracție și astfel a ajuns în scaun cu rotile, după îngrijirile medicale de care a avut parte într-un spital din Italia.

De atunci soția a avut grijă de el până acum, când folcloristul a venit cu noi vești despre starea sa de sănătate.

Citeste si: Cum scapi de hemoroizii externi fara operatie: metode de tratament pentru acasa

Citeste si: Cerșetorii care fac 600 de euro zilnic, iar la finalul zilei pleacă cu un Mercedes metalizat, au invadat un oraș- stirileprotv.ro

Se pare că perioada recuperatorie decurge așa cum trebuie, căci acum cântărețul de muzică populară poate să se deplaseze.

Ce-i drept, o face cu greu și cu ajutor, dar spune că nu mai are nevoie de sprijinul familiei, căci acum se descurcă de unul singur.

Cu pași mici, greoi, dar optimist că în curând va reveni pe scenă, Valentin Sanfira a renunțat la scaunul cu rotile și pentru prima dată acum a început să se deplaseze cu ajutorul cârjelor.

Citește și: Imagini cu Valentin Sanfira în scaun cu rotile, după accidentul pe care l-a suferit în Italia! Care este starea lui de sănătate în momentul de față?

Valentin Sanfira, noi detalii despre starea sa, după ce a avut un accident în Italia

[Sursa foto: Facebook ]

Nu este deloc ușor, dar se bucură că poate să nu mai depindă de nimeni și să facă pași mici spre normalitatea de altădată.

De exemplu acum, dis de dimineață, soțul Codruței Sanfira s-a bucurat că a ajuns singur pe terasa vilei în care locuiesc, acolo unde și-a savurat cafeaua.

Ulterior, alături de frumoasa artistă, a și ieșit în oraș, zâmbitor, dar vizibil încă afectat de cele întâmplate, căci nu poate călca cu unul dintre membre. 

”Prima zi cu cârjele! Greu… dar nu am ce să fac! Am renunțat la cărucior și am aceste ajutătoare acum. Pot să ies să-mi beau și eu cafeaua pe terasă fără ajutorul familiei. Este un pas înainte”, este mesajul transmis de Valentin Sanfira, pe contul său de Fcebook.Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri