20.7 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Horia Brenciu e un norocos! Moș Crăciun va veni încărcat cu daruri multe! Soția artistului a dat iama la cumpărături! | EXCLUSIV

Publicat peIn articol:


Horia Brenciu se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, iar cântărețul a intrat în sufletele fanilor lui prin prisma carismei, dar și a sincerității de care a dat dovadă de-a lungul anilor de când este prezent pe micile ecrane.

Anul acesta va fi tare norocos, pentru că partenera lui de viață deja a pornit în căutarea cadoului perfect. 

Soția lui Horia Brenciu, goana după cadouri

Soția lui Horia Brenciu nu a scăpat de paparazzi WOWbiz. Am observat fiecare cadou la care s-a uitat în mall. Soția artistului a fost însoțită de o altă doamnă care a ajutat-o să se hotărască la darurile de Crăciun.
Dar, se pare că Alice Dumitrescu este destul de pretențioasă când vine vorba de cumpărături.

Paparazzi au urmărit fiecare mișcare a acesteia, iar noi vă spunem și dumneavoastră. Soția lui Horia Brenciu și-a petrecut o mare parte din timp la un raion de ochelari. După ce a scanat cu ochii fiecare model și culoare, a decis să îi adreseze câteva întrebări vânzătoarei. După ce aflat informațiile de care avea nevoie, nu a mai fost atât de încântată, așa că a părăsit zona.

Să fi fost prea scumpi, să fi durat prea mult ambalarea produsului? Cert e că Alice Dumitrescu a plecat prin mall, să colinde și alte magazine, pentru că nu îi poți face cadou orice lui Horia Brenciu sau copiilor lor.

Citeste si: Anda Adam s-a căsătorit pentru a doua oară! Cu cine se iubește vedeta- kfetele.ro

Citeste si: Carmen Tănase, la un pas de moarte.“Paralizie de la gât în jos!”- bzi.ro

Secretul căsniciei lui Horia Brenciu cu soția sa

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează unul dintre cuplurile mondene de la noi foarte discrete. Se iubesc de aproape un deceniu, au patru copii, cariere de succes și nimic, spune cântărețul, nu le poate distruge familia. Deși în viața lor programul este unul foarte încărcat, mai ales al artistului, fiind prins cu emisiuni, podcast-uri și concerte, Horia Brenciu mărturisește că mereu își face timp pentru a petrece clipe minunate alături de soția sa.

Când sunt acasă amândoi, el spune că merg foarte des la film sau fac plimbări prin parc și nu ratează nicio seară liniștită pentru a mai depăna amintiri, imediat ce copiii cei mici adorm. Iar atunci când cântărețul este plecat prin țară pentru a le cânta românilor, el și Alice își mențin flacăra iubirii aprinsă prin intermediul tehnologiei. Recunoaște, însă, că relația lor de cuplu nu este una perfectă, căci, la fel ca-n orice altă familie, mai există și între ei certuri, supărări și nervi, la fel cum sunt prezente și surprizele și zâmbetele în casa lor. Cu toate acestea, cei doi soți au multe planuri de viitor împreună și se bucură că au o familie așa mare, cu doi copii lângă ei, dar și cu două fete care acum vin în casa părintească doar pentru a face câte o vizită. 

”Păi mergem destul de des la film. Ieșim din când în când la o plimbare prin Herăstrău și, după ce se culcă copiii, mai stăm la povești. În serile când sunt plecat la concerte în țară, ne dăm mesaje și, mai rar, ne trimitem și ceva emoticoane… Relația noastră este una normală. Ne iubim, ne îmbrățișăm, ne certăm, suntem supărați sau veseli, țipăm, ne facem surprize… Și, cel mai mult, încercăm să fim oameni buni, unul cu altul și cu cei din jur. Eu și Alice ne dorim să facem multe lucruri, așa că depunem toate eforturile pentru acest țel. În timpul pandemiei n-a prea fost timp, dar acum… the sky is the limit! (…) Fetele mari nu mai stau cu noi. Așa că ne bucurăm tare când ne mai strângem toți șase…”

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri