-0.1 C
București
miercuri, 1 februarie 2023

Horoscop 16-22 decembrie. Trei zodii primesc vești importante înainte de Crăciun

Publicat pe


Astrologul Lorina vine cu horoscopul pentru perioada 16-22 decembrie. Se apropie sărbătorile, iar agitația e tot mai mare din punct de vedere emoțional, dar și astrologic. Iată ce spun astrele pentru acest interval din decembrie.  

Horoscop 16-22 decembrie 2022 pentru fiecare zodie 

Berbec

Relația cu soțul se va schimba în bine. Veți avea mai multă încredere unul în celălalt, ceea ce va avea deja un mare efect benefic asupra căsniciei voastre.

Nativii care au început recent o aventură, ar trebui să se uite mai atent la partenerele lor, căci este posibil ca ele să fie înscrise în destin. Așa că, simțiți-vă liberi să faceți o cerere în căsătorie. Sau există posibilitatea deschiderii unei afaceri comune bazată pe o poziție financiară puternică.

După 17, deveniți mai activi și mai deschiși la noile propuneri și proiecte. Abia atunci primiți și banii restanță sau cuveniți din realizările anterioare.

Planeta Uranus vă va ajuta să rezolvați situația din casa financiară înzestrându-vă cu intuiție, flexibilitate a minții și observare. Dar tocmai aceste calități pot distruge totul dacă le folosiți numai în interese personale. Testele ce universul vi le oferă din domeniul profesional, nu sunt întâmplătoare, ci vă vor permite să priviți diferit pe unii oameni, mai ales pe șefi.

Taur

O perioadă mai favorabilă va începe după 20 decembrie, când veți putea găsi cu ușurință soluții simple la cele mai dificile probleme. În plus, vor apărea șanse pentru a începe un parteneriat romantic sau de afaceri pe termen lung, pentru a crea relații stabile, atât în familie, cât și la locul de muncă. Dar chiar și așa, unele planuri tot ar putea eșua, astfel încât dezamăgirile și pierderile de bani sunt posibile.

Atenție, la începutul săptămânii, există pericolul de creștere a morbidității, a epidemiilor, iar corpul vostru va fi slăbit. Trebuie să aveți grijă de voi și de sănătatea celor dragi!

Trebuie să evitați în orice mod situațiile riscante și extreme deoarece, în căutarea de noi senzații sau de profit, puteți ajunge într-o poveste neplăcută. În ceea ce

privește banii, nu-i risipiți pe tot ceea ce vedeți în magazin și oricum, nu este recomandabil să solicitați împrumut în tot restul lunii decembrie.

Gemeni

Recomand prudență în investiții mari la care sperați să vă susțină norocul, să fiți mai reținuți de la petreceri, să nu luați această perioadă în joacă!

În a doua jumătate a perioadei, lucrurile vor reveni la normalitate, cu condiția să nu vă doriți să săriți etape ca să obțineți rezultate imediate, căci ele nu vor veni așa.

Ultimele 2 zile, moderați-vă tendința de iritare, grabă,imprudență, căci erorile vor costa. Poate ar trebui acordată o mai mare atenție intuiției, căci ea v-ar putea scoate din multe belele.

Singurătatea, dezamăgirile și scufundarea în gânduri negative trebuie depășite. Firește, o astfel de dispoziție nu va contribui la comunicare activă cu oamenii.

Rac

Grație evenimentelor care au avut loc în cursul anului 2022, simțul criticii și exigenței față de cerințele timpurilor și tendințele viitoarei dezvoltări a crescut. Așteptați-vă la momente de inspirație pe calea căutării spirituale, la sfaturi neașteptate venite din intuiție și gândire înaltă, căci se trezește potențialul interior. Veți fi fascinați de iluminarea din voi, dar nu veți uita de lucru, efort și muncă.

Săptămâna promite să fie activă în ceea ce privește cooperarea în afaceri, o să aveți tot atât de multe întâlniri, cât și vizite de grup. Bunăvoința și autoritatea câștigată de-a lungul timpului vor fi baza încrederii pe care v-o acordă partenerii. Dacă încep să apară neînțelegeri, ele nu se vor transforma în confruntare deschisă, numai datorită capacității de a găsi un limbaj comun cu oameni foarte diferiți.

Se pare că timpul pentru schimbare se apropie și a devenit necesar să construiți relații de afaceri într-un mod nou.

Afectiv, perioada-i relaxantă, alături de cei dragi.

Leu

Inițiativa voastră este în creștere, iar puterea voinței e-n concordanță cu puterea bunăvoinței de care o să dați dovadă. Acordați atenție în primul rând schimbării de imagine și așteptați-vă la succes în noi planuri și proiecte creative realizate cu apropiații. Doar împreună cu persoane de nădejde puteți planifica viitorul. Vin astfel oportunități, iar datorită vechilor eforturi veți primi oferte care aduc venituri pe mai târziu.

Reflectoarele stau pe voi, o să fiți în centrul atenției altora, veți simți un val de energie pozitiva, de speranță și optimism, ceea ce este suficient pentru tot ceea ce aveți în minte. Inclusiv cei din mediul înconjurător vor observa că ați început chiar să aratați diferit, mai respectabil. Încrederea pe care o s-o căpătați va oferi o oportunitate de a depăși orice obstacol în atingerea obiectivelor personale.

În parteneriat, evitați provocările! Sunteți deja obișnuiți cu astfel de situații, pentru că de mult timp nu a fost posibil să găsiți oameni de bază. Voi în schimb, sunteți loiali și asistenți fideli pentru mulți. Găsiți persoane cu interese comune! Aplicarea proiectelor sociale utilevă va da un sentiment de apartenență.

Fecioara

Este momentul să faceți un bilanț cu realizările sau neîmplinirile financiare din ultima vreme. Este timpul cadourilor, mai curând să le primiți decât să dăruiți.

Comunicarea cu prietenii va deveni mai importantă decât distracția și divertismentul, căci sprijinul prietenilor ajută la rezolvarea problemelor cotidiene.

Dar țineți cont de faptul că a alege dintre sfaturile prietenoase de acum ori planurile îndepărtate, precum și intrigile sau disputele din echipa de lucru, pot pune afacerea voastră în pericol, mai ales dacă ea implică drumuri de făcut.

Dacă sunteți singuri, deocamdată, vă priește singurătatea chiar dacă vă doriți oameni aproape, vă doriți împlinire-n cuplu și visați la un parteneriat ideal.

În amicii din străinătate să nu aveți încredere, deoarece veți fi inșelați. Noile cunoștințe chiar vor încerca să se gudure pe lângă voi și să pretindă că sunt ceea ce nu sunt. Veți fi sigur destul de înțelepți încât să înțelegeți cine vă împărtășește interesele și cine nu.

Balanța

Dificultățile din săptămânile anterioare vă pot lipsi de încrederea obișnuită în abilitățile pe care le dețineți. Unele circumstanțe vă pot face o persoană mai închisă, dar asta nu va împiedica să țineți sub control evenimentele care au loc în viața voastră. Uneori veți fi nevoiți să vă apărați punctul de vedere, căci nu o să puteți rezista la declarații cinice sau critice ale altcuiva. Trebuie să faceți față nervozității și anxietății în orice moment, să puneți lucrurile în ordine, să așezați gândurile și să ajustați acțiunile.

Deschiderea adversităților și acordarea unei mari atenții acesteia, poate provoca stări interioare grave. Mai bine ignorați! A vă subestima puterea spiritului acum și capacitatea de a supraviețui în cele mai dificile situații, este periculoasă, pentru că, indiferent de dificultățile pe care le întâmpinați, le veți depăși. Mai bine ați încerca să ajungeți la punctele slabe ale competitorilor voștri. Prin compromisul caracteristic veți putea atunci să evitați ce v-ar putea ei pregăti.

Scorpion

Aveți grijă când călătoriți, deoarece se menține riscul la drum și săptămâna aceasta. Vestea bună-i că, treptat, găsiți o cale de ieșire din perioada problemelor și pierderilor. După dificultățile trecute, vine compensarea, profitul, rezolvarea situațiilor financiare. Cei dragi vor contribui din plin și vă vor ajuta să faceți față.

În iubire poate izbucni cearta din nou, având ca motiv în cel mai bun caz asociat cu un sistem diferit de valori, iar în cel mai rău caz, cu bani, creanțe de natură financiară. Cum se va termina acest lucru, este imposibil să se prevadă prognoza generală. Totuși, trebuie să ne amintim că, fiecare conflict bate un alt cui în capacul sicriului dragostei.

Evenimentele care au loc în viața rudelor sau a vecinilor nu vă vor lăsa indiferenți. Nu contează cât de greu este pentru voi în aceste zile, dar încercați să țineți pasul cu evoluțiile și să oferiți asistența care va fi în puterea voastră. Poate că unii vor avea o situație de tensiune cu fratele sau sora, o ceartă cu unul dintre prieteni. Încercați să nu treceți la bârfă și să nu pierdeți timp prețios pe convorbirile goale și lungi de la telefon.

Săgetător

Poate că veți avea hobby-uri neașteptate sau o dorință puternică pentru creativitate, scriere și actorie. Dacă vă descoperiți talentul de designer de interior sau vestimentar, atunci nu mai trebuie să cheltuiți prea mulți bani pentru a vă cumpăra lucruri la modă. Le faceți singuri.

Atitudinea față de dragoste se va schimba, ceea ce însă nu va fi permanent. Fascinați de noutatea aventurii, vă veți răci rapid de actualele partenere, ceea ce va duce la conflict în relație. Claritatea sentimentelor va fi dată prin reconciliere de după furtună. Chiar era nevoie de un precedent, adică de o ceartă calitativă bună? Nu uitați că puterea de a stăpâni cuvântul face multe.

Cuplurile divorțate sau aflate în proces încă nu pot rezolva problemele de proprietate care, în primul rând se referă la locuințe. S-ar părea că totul a fost deja

hotărât, dar chiar și după aceea voi aveți pretenții și credeți că vă datorează încă ceva persoana.

Capricorn

Săptămâna aduce schimbări și o mulțime de probleme de parteneriat ori profesie, care vor trebui abordate urgent. Încercați să gândiți la nivel global și pozitiv, subordonând acțiunile voastre unor obiective specifice. Drumurile acestor zile de iarnă sunt presărate cu relaxare și de succes, mai ales dacă le faceți alături de persoane dragi.

De muncă, să nu vă plângeți nici de asta, căci este destulă, ba chiar o să vi se pară că nu se mai termină ca să vă lase puțin să respirați de sărbători.

Atenție, că veți putea fi prinși pe picior greșit de niște schimbări, de complexității, de situații ciudate venite dinspre asociați sau colaboratori! Nu-s excluse vești despre șefi. Vă sfătuiesc să vă amânați punerea în aplicare a ideilor și planurilor legate de ce aflați. Oricât de mult constatați că există un gol în afacerile personale, nu forțați situația!

Cum spuneam, rezumați-vă la călătorii cu prieteni, căci da, călătoriile educaționale sau de agrement pot lua forma succesului și vă pot aduce contacte utile.

Vărsător

Săptămâna vine cu dorința de a vă diversifica viața, de a obține noi impresii, de a vă crea amintiri. Stilul de viață va deveni destul de activ, veți comunica mult, veți participa la reuniuni și evenimente de divertisment.

În același timp, potențialul intelectual activ va contribui la succes în procesul de învățare, în activitatea științifică, în descoperirea de informații noi. Felul vostru de a le pune cap la cap și a le gândi va fi deosebit, original și vă va aduce multă

publicitate și popularitate. Profesional, poate vă merge mai bine să lucrați singuri, să acordați atenție mai mult activităților individuale.

Dacă aveți de negociat cu autorități, faceți-o după 20 încolo, când veți face o și mai bună impresie! Pot exista persoane cărora le deveniți simpatici, iar acest lucru vă poate stimula ambițiile, dorința de a fi plăcut, de a face impresie. Tot atunci veți fi mai altruisti, mai dispuși să-i ajutați pe ceilalți, să participați la evenimente de caritate. Cu toate acestea, starea emoțională poate deveni instabilă din cauza responsabilităților și treburilor care vor veni tăvălug peste voi.

Pești

În acest al doilea decan din lună, sistemul nervos și emoțional se stabilizează și sporește creativitatea. Vă puteți gândi atunci la extinderea perspectivelor, atât în viața profesională, cât și în cea personală. Veți avea ocazia să arătați ce știți, să demonstrați abilități organizaționale, să lucrați cu inspirație și să obțineți rezultate semnificative.

Proiectele profitabile vor contribui la întărirea bazei materiale și, într-o oarecare măsură, acesta poate fi începutul unei noi perioade din viață. Veți porni pe un nou drum atât pe cont propriu, cât și cu sprijinul altora. Veți putea rezolva cu succes probleme grele din trecut, veți pune capăt litigiilor și, în general, veți avea destule schimbări pozitive care vor deschide oportunități.

Atenție între 16-17, când există risc de tensiuni în relații, amânări de dumuri, dar și riscuri medicale!

Ai
un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]



Sursa: click.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri