24.6 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Horoscop 18-24 noiembrie. Scorpionii fac investiții inteligente iar Gemenii schimbă anturajul

Publicat pe


Astrologul Lorina aduce horoscopul pentru perioada 18-24 noiembrie la Click!. Vedeți ce v-au petrecut astrele.

Berbec

Aveţi oportunităţi pentru care ar merita să acţionaţi, să vă interesaţi, dar e indicat să vă ocupaţi fix de munca de cercetare şi să nu iniţiaţi acum contracte sau negocieri. Puteţi cere opinii, să vă consultaţi şi să plecaţi urechea la părerea atât a prietenilor, cât şi a unor specialişti în domeniul vizat, să faceţi planuri. O mică cursă cu obstacole poate să apară în cale pe plan familial, influenţată de ambiţiile profesionale care vă acaparează timpul şi gândurile.

Aveţi de făcut reaşezări mentale şi realinieri relaţionale, să vă eliberaţi de persoane cu care nu mai aveţi prea multe în comun şi să faceţi loc pentru altceva. E un moment în care trebuie să ştiţi ce aţi vrea să puneţi în loc, să fiţi mai siguri pe preferinţele şi nevoile curente. Puteţi relua un hobby din trecut, să vă lăsaţi creativitatea să zburde, dar e important să faceţi acea curăţenie înainte. Aveţi grijă la accidentări casnice şi la fondul tensionat din cămin care trebuie stins şi gestionat diplomat.

Taur

Pe planul carierei sau al imaginii publice, pot veni frustrări legate fie de faptul că vi se pare că procesul de avansare este încetinit, fie nu sunteţi mulţumit de nivelul funcţiei care vi se oferă. Se pune în discuţie tema banilor pe care îi veţi primi, aveţi parte de negocieri, renegocieri dar ar fi mai benefic să nu semnaţi contractele acum şi să vă limitaţi la a stabili clauzele cât mai aproape de dorinţele personale.

Discuţii vor fi, inclusiv pe planul familial, cei dragi vor considera că sunteţi prea pretenţios, că ambiţiile sunt prea mari şi astfel veţi avea de luptat pe mai multe fronturi. Răbdarea e importantă, rezultatele financiare vor fi cele aşteptate, dar nu din prima, va trebui să nu vă aruncaţi la prima ofertă şi să staţi în expectativă cel puţin până spre sfârşitul acestei perioade. Starea de agitaţie şi nelinişte poate avea consecinţe asupra imunităţii şi să vă predispună la răceli sau alergii sezoniere.

Gemeni

Resimțiți orice vi se oferă, ca o presiune suplimentară pusă de ceilalți pentru a-i recompensa ulterior. Luați inițiative constructive pentru viitor, profitați de sprijinul care vi se oferă, mai ales de cel material. Faceți descoperiri referitoare la comportamentul câtorva persoane din anturaj care vă pot aduce dezamăgiri, dar dacă priviți asta ca pe o ocazie de a căuta noi conexiuni și relații, deveniți ceva mai optimist. Apreciați obiectiv realitatea, ce primiți și ce se așteaptă în mod concret. La voi intuiția nu funcționează la maxim și apar răbufniri de nervi în fața cui nu trebuie.

Nu este de dorit să vă supraîncărcați cu întâlniri, deși îngăduința de sine poate provoca o scădere a interesului.

Sunteți prea sensibil la mediu, vă schimbați brusc părerea iar ceilalți rămân cu impresia că, fie vreți să șocați prin atitudine, fie nu vă pasă de nimeni. Iar de fapt, doar încercați să calculați mental cum să procedați pentru a face ca toate lumea să câștige. Sunt importante relaxarea și ritualurile de îngrijire a organismului, masaje.

Rac

Veți avea un mental activ însă, în prima jumătate din săptămână, el se va manifesta prin agitație și neliniște care, drept e că poate crea apariția unei activități viguroase, dar nu poate contribui și la rezultatele necesare. Trebuie să nu aveți o încredere excesivă în voi, în special în zonele financiare, deoarece există pericolul unui calcul greșit, a unor decizii pripite care pot duce la pierderi de bani și dezamăgire. De asemenea, nu ar trebui să aveți încredere în informații neconfirmate, deoarece nici ofertele dubioase nu vor aduce beneficii. Eventuala grabă și credulitate fi folosite de alții în favoarea lor. Autoamăgirile, iluziile, dorința de a închide ochii asupra unor probleme dificile nu sunt excluse și aduc pierderi.

În a doua parte, situația se va stabiliza, iar o cantitate mare de informații și dialoguri interesante vor veni. Acest lucru vă permite să luați în considerare noi propuneri promițătoare, atât în ceea ce privește munca, cât și pe planul afectiv.

Leu

Și pentru voi vor veni provocări, căci vă puteți confrunta cu probleme financiare, datorii, întârzieri din cauza confuziei, dificultăți în acorduri și relații. Sunt posibile furturi, înșelăciuni, omisiuni în conducerea și controlul situațiilor, lucru ce poate duce la pierderi financiare. Peste toate ar putea veni și o problemă a cuiva din familie, pe care tot voi veți fi nevoiți să o soluționați și tot cu cheltuieli.

Vă sfătuiesc să nu vă bazați pe șansă, să nu vă hazardați în speculații, să nu vă scufundați în viciul jocurilor de noroc!

Referitor la comunicare, ceilalți vă pot reproșa probleme nerezolvate din trecut, obligații neîndeplinite sau greșeli pe care voi le-ați fi făcut. În același timp, neconcordanța în acțiuni, lipsa de dorință de a vă îndeplini promisiunile, contractele, pot deveni motive pentru conflicte grave, atât cu cei dragi, cât și cu șefii.

După ce va trece această etapă dificilă, o să vă vină inima la loc, veți avea șanse mai reușite să câștigați bani și să găsiți proiecte profitabile.

Fecioara

Până pe 20, vor apărea mai multe transformări haotice și dinamice în îndatoririle profesionale și în carieră. Vi se poate oferi o slujbă sau responsabilități diferite, deloc familiare sau poate că trebuie să căutați o alternativă la cea veche. Veți avea nevoie de flexibilitate și înțelepciune în comunicare, abilitate la condițiile care se schimbă rapid pentru a nu rămâne cu nimic în urmă. În același timp, experiența de lucru, capacitatea de a vă înțelege cu colegii și șefii vă vor ajuta să economisiți finanțele. E nevoie sa vă eliberați de ideile și iluziile anterioare, de vechile voastre teorii de viață și percepție.

Stările de agitație pot afecta relațiile cu membrii familiei. În plus, probabilitatea de avarii, accidente, răniri este mare, deci este important să vă asigurați locuința, să aveți grijă atunci când lucrați cu echipamente.

În perioada 21-23 se pot schimba planurile, inclusiv cele legate de carieră. Dar veți putea să folosiți experiența acumulată și cele mai bune practici, conexiunile de afaceri pentru a avansa în afaceri și pentru a stabiliza situația.

Balanța

Mulți își vor putea recâștiga forțele, își vor pune gândurile în ordine și se vor mișca mai încrezători în treburile lor. Excepție va face prima zi săptămână, care s-ar putea dovedi a fi plină de evenimente. Alianțele și acordurile importante care pot apărea în acest moment și care vor fi formalizate după 21noiembrie, vă vor dinamiza acțiunile.

Poate că problemele s-ar ivi și din cauza schimbărilor de dispoziție și a instabilității voastre spirituale. Va fi dificil să vă înțelegeți dorințele deoarece vor avea loc evenimente și întâlniri neașteptate care pot perturba stilul de viață obișnuit și confortabil. Schimbările care au loc pot să alarmeze, ceea ce va complica alegerile și va necesita transformări interne serioase. Trebuie să ieșiți din zona de confort și să acționați mai decisiv și mai curajos. În același timp, prietenii și rudele vor contribui la schimbări.

Profesional, este mai bine să nu luați decizii importante financiar. Doar cu sprijinul șefilor și prietenilor influenți veți putea consolida autoritatea și situația financiară. Iar acesta încă nu vine.

Scorpion

Situații favorabile survin în urma comunicării sincere și a faptului că știți, ca prin noroc, să spuneți la momentul și persoanei potrivite ce aveți nevoie. Rezultatul final nu vă mulțumește ,e ceva ce se rezolvă dar nu aplicând metoda pe care ați avut-o în minte. Renunțați la nemulțumire și fiți recunoscător pentru cum se așează lucrurile, chiar dacă nu vi se pare corect sau nu respectă norma aplicată. Sunt reușite pe partea financiară, dar nu în ideea că faceți profit, ci mai curând obțineți oferte avantajoase la cheltuielile pe care le aveți de făcut. Păstrați-vă simțul umorului, nu vă uitați totuși interesul pentru că aplecarea către detalii tehnice și terminologice vă îndepărtează de la propriile obiective și o să ajungeți să spuneți NU la oferte de sprijin care v-ar rezolva problema, doar pentru că celălalt vrea să vă ajute în felul lui.

Săgetător

Prima jumătate de săptămână , vitalitatea vă e scăzută iar stările de dispoziție sunt fluctuante. Energiile astrale nu vă sunt tocmai favorabile, drept urmare, va fi greu sa atingeți tot ce vă propuneți. Și pentru că rivalii voștri sunt mai norocoși, ei nu vor pierde ocazia să vă atace și să profite. Nu trebuie să intrați într-o luptă deschisă, deoarece există riscul de a pierde mult din punct de vedere financiar. Este posibil ca unele acorduri și contracte să sufere transformări serioase, să fie revizuite și, din păcate, nu tocmai în favoarea voastră. Este important să ascultați vocea intuiției, să acționați cu înțelepciune și subtilitate pentru a ieși fără mari probleme din perioada aceasta. Tot atunci, atenție inclusiv la situații asociate cu autoritățile fiscale și de reglementare!

O perioadă mai favorabilă va începe după 21 noiembrie încolo, când deja o să vă puteți baza pe prieteni și vechi parteneri de încredere.

Capricorn

Veți fi plini de energie și uneori va fi greu să mențineți echilibrul emoțional. Asta poate duce la conflicte și certuri, mai ales în prima jumătate de săptămână. În general, tendințele vor fi în mare parte asociate cu parteneriatele, cu posibilitatea de a vă privi pe voi în oglindă, eventual cu alți ochi decât până acum, de a-i privi de asemenea și pe cei din jur dintr-un unghi diferit.

Relațiile vechi se pot rupe și se pot forma apoi alte conexiuni, se poate lărgi cercul de cunoștințe. Nu este totuși momentul potrivit pentru a crea parteneriate stabile, mai ales că mulți nativi vor fi ghidați de sentimentele de moment și vor acționa contrar bunului simț, distrugând cu ușurință și rupând legături vechi și dovedite de încredere. Este important să nu acționați impulsiv, pentru a nu face greșeli majore.

După 21 încolo, veți fi gata să acționați foarte dinamic pentru atingerea obiectivului. O să vă simți mai încrezători și mai liberi, plus că vor apărea o serie de șanse și oferte bune care pot contribui la crearea de parteneriate stabile.

Vărsător

Vă doriţi altceva, nu neapărat pe un plan anume, ci doar simţiţi că e momentul să faceţi, să simţiţi, să mâncaţi, să acţionaţi diferit faţă de până acum. Pentru asta e nevoie de un efort financiar care duce la negocieri în familie referitoare la sumele de bani pe care le aveţi în minte şi restricţiile bugetare de care trebuie să ţineţi cont. Schimbări veţi face, dar e bine să nu stârniţi crize în cămin şi să vă încadraţi în limita banilor disponibili. Puteţi începe cu paşi mai mici să vă programaţi la o schimbare de look, un mic upgrade la accesoriile de care vă folosiţi sau chiar să încercaţi să ascultaţi alte genuri de muzică sau un concert cu un artist pe care l-aţi ignorat până în prezent. Comunicarea este un aliat dacă ştiţi să folosiţi argumente de suflet, să vă expuneţi nevoia de a ieşi din rutină pentru a nu răbufni emoţional.

Pești

În prima parte, pot apărea multe situații controversate, nemulțumiri în comunicarea cu prietenii și rudele. În același timp, energiile active ale vieții pot provoca intoleranță în caracterul vostru, extremism, încăpățânare, neascultare, reacții impulsive la critici, pretenții gratuite. Dificultățile pot apărea și ca urmare a grabei, a hazardului, ignorând complet sfaturile și opiniile persoanelor competente. Veți avea nevoie de mult calm și reținere, de multă atenție pentru a evita probleme inutile.

Situația se va calma apoi și, odată cu aceasta, veți deveni mai plăcuți și mai prietenoși ca interlocutori. Asta nu înseamnă că nu veți fi hotărâți în susținerea

punctului vostru de vedere, ci doar că veți rezolva lucrurile cu o comunicare constructivă, veți fi mai flexibili, mai adaptabili, iar dorința de putere va fi mai armonioasă, manipularea mai cu tact. Va fi astfel bună perioada pentru căutarea de noi căi și idei, început de noi proiecte,Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri