11.7 C
București
sâmbătă, 1 aprilie 2023

Horoscop săptămânal, 20-24 martie 2023. Zodiile care petrec timp cu familia

Publicat peIn articol:


Horoscop 20-24 martie 2023. Vezi ce previziuni astrale sunt anunțate pentru fiecare dintre cele 12 zodii.

Horoscop săptămânal, 20-24 martie 2023. Berbec

Berbecii vor simți o explozie de energie și motivație în zilele următoare. Astrele recomandă să folosească această oportunitate cu simț de răspundere.

Horoscop săptămânal, 20-24 martie 2023. Taur

Taurii ar putea experimenta schimbări de atitudine și dispoziție, din cauza ipostazelor în care sunt puși.
Cât despre carieră, totul arată destul de bine.

Horoscop săptămânal, 20-24 martie 2023. Gemeni

Gemenilor li se recomandă să-și folosească imaginația și să descopere noile bucurii ale vieții. Pot face asta prin activități în aer liber, observații sau călătorit.

Horoscop săptămânal, 20-24 martie 2023. Rac

Astrele spun că Racii simt nevoia să petreacă mai toate zilele cu persoanele dragi.

Nativii nu se simt atât de bine în perioada aceasta și încearcă să se refugieze în locurile comode și sigure.

Citește și: Compatibilitatea în cuplu în funcție de fazele Lunii. Vezi dacă sunteți suflete pereche

Citeste si: Suferința prin care trece Mioara, românca bolnavă de cancer, căreia i s-a luat fiica fără nicio explicație: „Nu știm cine a depus plângerea de inițiere a procedurii”- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a descoperit în canalizarea construită în urmă cu 3 ani, într-o comună din Dâmbovița. „Unii au refuzat să mai stea aici”- stirileprotv.ro

Horoscop săptămânal, 20-24 martie 2023. Leu

Leii trebuie să-și facă timp pentru a-și evalua valorile și obiectivele. Astrele sugerează să facă schimbări care să se alinieze cu adevăratul sine.

Horoscop săptămânal, 20-24 martie 2023. Fecioară

Fecioarele se lovesc de oportunități care să le pună în valoare abilitățile pe care le au. Aceste lucruri le ridică încrederea în sine, ceea ce îi conduce într-o postură de lider.

Horoscop săptămânal, 20-24 martie 2023

[Sursa foto: Shutterstock]

Horoscop săptămânal, 20-24 martie 2023. Balanță

Balanțele sunt destul de dure cu ele. Universul trimite semnale de a-și acorda timpul necesar pentru a explora ideile noi. O surpriză de proporții le așteaptă.

Horoscop săptămânal, 20-24 martie 2023. Scorpion

Scorpionii par destul de îngrijorați de situația materială pe care o au acum. Astrele spun că săptămâna viitoare îi va preocupa mai mult gândirea de a face mai mulți bani, prin modalități destul de diverse.

Citeste si: “Când am aflat a fost prea târziu, mult prea târziu.” Alex Dima, destăinuiri dureroase despre boala necruțătoare a regretatei sale soții- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 17 martie 2023. Ce sărbătoare este vineri?- stirilekanald.ro

Citeste si: Alina Sorescu, cu lacrimi în ochi: „Există posibilitatea de a nu avea fetițele lângă mine” Declarații de ultima ora ale cântăreței- radioimpuls.ro

Horoscop săptămânal, 20-24 martie 2023. Săgetător

Săgetătorii au petrecut mult prea mult timp în lumea afacerilor, ceea ce înseamnă că ar trebui acum să ia o pauză. Sfatul astrelor este să se concentreze pe odihnă și redescoperire personală.

Citește și: Fazele Lunii Aprilie 2023. Vezi în ce fază se afla Luna în ziua în care te-ai născut

Horoscop săptămânal, 20-24 martie 2023. Capricorn

Capricornii sunt puși la mare încercare. Potrivit horoscopului, nativii vor sta față în față cu o persoană din trecut, persoană care a lăsat răni adânci în sufletul lor. Astrele recomandă comunicarea.

Horoscop săptămânal, 20-24 martie 2023. Vărsător

Vărsătorii simt că trebuie să ia o pauză de la toate grijile cotidiene, căci au rămas în urmă cu relațiile personale și de familie. Astfel, săptămâna următoare le face o vizită-surpriză.

Horoscop săptămânal, 20-24 martie 2023. Pești

Peștii au mare încredere în viitor, dar și în propria persoană. Și-au stabilit niște granițe destul de serioase când vine vorba despre profesie, vise, dorințe și plănuiesc să atingă cât mai multe obiective.Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri