21.5 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Horoscop zilnic, 26 decembrie 2022. Balanțele au momentul lor de relaxare în a doua zi de Crăciun

Publicat peIn articol:


Horoscop 26 decembrie 2022. A doua zi de Crăciun și a doua zi de bucurii pentru nativii zodiacului european. Multe dintre zodii sunt destul de obosite, căci s-au culcat târziu în noaptea anterioară, stând până dimineață la povești cu familia. Citește horoscopul.

Horoscop zilnic, 26 decembrie 2022. Berbec

Berbecii încep cu o energie bună încă de dimineață. Sunt fericiți că au reușit să ajungă la familie de sărbători și că i-au găsit pe toți sănătoși.
Până la finalul zilei, o surpriză plăcută va apărea.

Horoscop zilnic, 26 decembrie 2022. Taur

Destinul a făcut ca acești nativi să-și petreacă Crăciunul 2022 singuri, fără o jumătate. Deși nu s-au simțit presați de acest lucru, astăzi sunt asaltați de tot felul de gânduri negative.

Horoscop zilnic, 26 decembrie 2022. Gemeni

Gemenii sunt un pic supărați astăzi, căci niște colegi care lucrează îi sună dis-de-dimineață pentru a le cere un sfat.

Nativii sunt în ziua liberă și în vacanță, deci vor da uitării repede acest episod.

Horoscop zilnic, 26 decembrie 2022. Rac

Racii nu ridică nici măcar un deget astăzi, căci sunt ținuți în puf de către părinți. După un timp îndelungat de lipsă de acasă, familia este fericită de a-i răsfăța.

Citește și: Horoscop Chinezesc IANUARIE 2023. Previziuni astrale lunare

Citeste si: Anda Adam s-a căsătorit pentru a doua oară! Cu cine se iubește vedeta- kfetele.ro

Citeste si: Carmen Tănase, la un pas de moarte.“Paralizie de la gât în jos!”- bzi.ro

Horoscop zilnic, 26 decembrie 2022. Leu

Leii nu au liniște deplină nici în a doua zi de Crăciun. Horoscopul spune că nativii vor o schimbare de la viața lor, însă nu știu de unde să o apuce.

Horoscop zilnic, 26 decembrie 2022. Fecioară

Fecioarele mulțumesc persoanelor care le-au fost alături în 2022. Nativii știu că sunt persoane cu care lucrezi greu, iar de aceea își arătă recunoștința la final de azi.

Horoscop zilnic, 26 decembrie 2022. Balanță

Balanțele își fac o ciocolată caldă și se așază în fotoliul de lângă brad. Își iau cartea pe care abia au început să o citească și de care s-au îndrăgostit instant.

Horoscop zilnic, 26 decembrie 2022. Scorpion

Scorpionii își dau seama de calitățile pe care le au și de binele pe care îl fac în cercul de prieteni. Tocmai de aceea, stima de sine le este ridicată și se simt bine.

Horoscop zilnic, 26 decembrie 2022. Săgetător

Săgetătorii sunt fericiți că se pot relaxa și pot dormi mai mult. Sunt foarte obosiți și stresul acumulat se resimte în activitățile pe care le mai au zilele acestea.

Citește și: Cadouri de Moș Crăciun în funcție de zodii 2022. Leul preferă cadouri personalizate

Horoscop zilnic, 26 decembrie 2022. Capricorn

Capricornii le fac o surpriză membrilor din familie și închiriază o masă la un restaurant celebru din oraș. Nativii susțin că toți merită o pauză de la muncă, așadar fac o bucurie.

Horoscop zilnic, 26 decembrie 2022. Vărsător

Vărsătorii simt nevoia să petreacă această zi de sărbătoare cu persoana iubită. Simt că trebuie să recupereze timpul pierdut în acest an și să-și ceară scuze pentru absență.

Horoscop zilnic, 26 decembrie 2022. Pești

Astrele spun că Peștii se critică prea tare și nu vor să mai vadă partea plină a paharului. Cheia este răbdarea de sine și atenția la detalii.Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri