3.8 C
București
miercuri, 29 martie 2023

Horoscopul februarie 2023. Cum stau nativii la capitolul dragoste, bani și carieră, în luna iubirii

Publicat pe


Astrologul Click!, Lorina, a oferit previziunile complete pentru toate cele 12 zodii ale horoscopului. Se anunță o lună a iubirii destul de complicată din punct de vedere financiar pentru unii nativi, iar alții au parte numai de lucruri frumoase. Haideți să aflăm împreună cine sunt norocoșii!

Horoscop luna februarie

Berbec 

Zona socială va fi activată, așa că rolul oamenilor în viața voastră trebuie să fie prioritar. Dar pentru asta, e nevoie să găsiți un echilibru între dorința de a vă alipi grupurilor, organizațiilor și regulilor impuse acolo pe care nu prea le veți agrea. 

Posibil ca unii dintre voi să mai aibă câte ceva de rezolvat din vechi probleme, urmând ca apoi să se stabilească alte obietive pe termen lung. 

Financiar, lucrurile nu vor avea o continuitate de câștig și veți apela la tot felul de strategii ca să vă descurcați. Atenție la ultima decadă a lunii, când există riscul ca la un management precar financiar să vă treziți cu pierderi! Eventual, ascultați opiniile altora mai avizați ca voi. 

Aceia care sunt în căutarea unui loc de muncă, își pot depune CV-urile în ultima parte de februarie, perioada favorizând și discursurile publice ori promovarea examenelor. 

Afectiv, așezarea astrală nu arată la orizont posibilitatea găsirii partenerilor potriviți, oricâtă teamă de singurătate v-ar cuprinde. E o lună de retragere și odihnă din acest punct de vedere sau pentru cei în cuplu de reconectări la familie și rude. 

Taur 

Luna va începe cu o lipsă de energie și de vlagă, ce poate enerva și afecta starea emoțională. Poate că apar cheltuieli neprevăzute, probleme de rezolvat sau de corectat erori de altădată. Evenimentele semnificative pot apărea și în familie sau cu rudele. Sunt lucruri neașteptate și situații neprevăzute care afectează negativ munca, sănătatea ori viața de familie. 

Calmul se poate instala pe la jumătatea lunii, când situațiile devin ceva mai favorabile sau voi veți deveni mai echilibrați și veți privi altfel provocările la care sunteți supuși. 

Financiar, nu sunt excluse problemele,ba chiar unii pot rămâne fără job. Aveți grijă deci cum și pe ce cheltuiți și nu vă aruncați în mari achiziții! Căutați să vă descurcați cu ce aveți, să nu împrumutați prietenii și să nu vă împrumutați nici voi la ei. 

Citește și – Ghinion total pentru această zodie! Februarie va fi luna ei de coșmar

Sentimental, cei singuri ar putea simți fiorii la întâlnirea cu cineva cu care să se cunoască ori într-un grup de prieteni, ori pe traseele de serviciu. Sfătuiesc însă la prudență dacă aceste persoane apar în cale după 20, deoarece înseamnă că nu vă sunt potrivite. 

Cei aflați deja în cuplu nu vor fi scutiți de tensiuni, iar dacă relația este de mult timp stricată, posibil ca acum să se facă pași decisivi pentru ruperea ei. 

Gemeni 

E o lună în care veți aspira la contacte cu persoane de statut social mai înalt, a căror influență să aibă un efect benefic asupra carierei sau vieții personale. Dacă veți reuși asta, vă veți putea implica atunci în noi proiecte de anvergură, care să vă țină ocupați și următoarele luni. Dar pentru asta-i nevoie nevoie de pregătiri importante, de negocieri și întâlniri. Cea mai bună perioadă va fi a doua jumătate a lui februarie, când va fi mai ușor să controlați ceea ce se întâmplă și să luați decizii în cunoștință de cauză. 

Financiar, principala sursă de venit va fi din job sau afacerile voastre și poate ceva din câștigurile partenerilor sau părinților. Puteți avea bani dacă vă înfrânați dorințele impulsive de a cheltui și faceți achiziții în funcție de necesități. Aceia dintre voi  care se mișcă într-un mediu comercial ori științific, își vor îmbunătăți situația financiară cu precădere în ultimul decan din lună. De asemenea, sunt posibile călătorii de afaceri și negocieri frecvente. 

Zona afectivă a vieții nu va fi prioritară acum și nu-s excluse tensiuni în dialogurile legate de bani sau care au ca motiv absența voastră de acasă. 

Rac 

Trei sferturi din lună pot spune că ar fi o perioadă în care nu trebuie să vă grăbiți cu nimic deoarece universul continuă să vă testeze răbdarea și rezistența prin reapariția unor probleme vechi ce vor necesita acțiune din partea voastră. În schimb, pentru activitățile cu tentă ezoterică și spirituală există deschidere pozitivă. Marte va rămâne încă în casa a 12-a,ceea ce va opri impulsurile și angajamentele. Dacă aveți proiecte importante în desfășurare, ele implică mult studiu, creativitate și colectare de informații. Practic aveți nevoie de o perioadă de pregătire. Ca urmare, va trebui să depuneți mai multe eforturi pentru a vă implementa planurile ori chiar să amânați totul pentru un moment mai favorabil. 

Financiar, vă recomand prudență timp de 3 săptămâni, pentru că abia după aceea se deschid oportunitățile ca acțiunile pe care le veți întreprinde să dea roade. 

Tot referitor la influența energiilor marțiene, ele ar putea avea legătură și cu starea de sănătate. Pot duce la reactivarea unor afecțiuni vechi sau o stare de rău pe fondul unei oboseli cronice. 

Afectiv, cei singuri pot întâlni persoane drăguțe în societate sau pe rețelele de socializare sau după 21 încolo n-ar fi exclus un flirt cu cineva care a avut o funcție mai înaltă la job. 

Leu 

E o lună în care va trebui să ieșiți la rampă și-n care n-aveți voie să stați ascunși dacă doriți să vă împliniți obiectivele. Sunt de preferat contactele sociale și participarea la întruniri dacă veți fi invitați, chiar dacă acolo unele lucruri nu vor fi pe placul vostru. Formalitățile se impun, mai ales în primele două săptămâni de februarie. Ideea e că apoi, lucrurile se vor modifica în favoarea voastră. 

Tot în această perioadă, ar fi de dorit abținerea de la investiții majore și mai curând focusarea pe a vă achita restanțele. 

Relațiile cu cei dragi și cu rudele pot escalada din cauza promisiunilor neîndeplinite sau din motive financiare. Astfel de evenimente pot avea un impact negativ asupra fundalului psiho-emoțional, oferind experiențe neplăcute și provocând dezechilibru intern. 

Referitor la sănătate, uzura și stresul își vor spune cuvântul, așa că nu e indicată suprasolicitarea. Iar dacă-n mediul vostru sunt persoane toxice, păstrați distanța față de ele! 

Financiar,  Luna Nouă din Pești vă atrage atenția pentru ultimul decan de februarie. Va trebui atunci să vă ocupați nu doar de banii voștri, ciși de ai altora. În plus, nu-s indicate marile împrumuturi. 

Fecioara 

Deloc simplă pentru voi, luna februarie poate aduce lucruri interesante. Incertitudinile vor veni în primele 15 zile, iar voi va trebui să vă axați pe zonele prioritare. Acolo va fi nevoie de măsuri de moment și de ajustări în funcție de evoluția evenimentelor. Nu dramatizați și ascultați-vă intuiția pentru că ea o să vă ghideze! 

Primele săptămâni vor aduce însă și lucruri bune, iar ele vor fi legate de zona profesională. Veți găsi o abordare față de șefi, astfel încât aceștia să vă aprecieze profesionalismul. 

Medical, nu-s excluse ceva probleme a căror rezolvare o veți găsi vizitând dentistul sau reumatologul. În plus, întreaga lună-i favorabilă debarasării de obiceiurile toxice. 

Nu vă recomand călătoriile pentru că, ori nu vor aduce rezultatele scontate, ori chiar veți întâmpina necazuri la drum. La fel, nu-s indicate implicările-n procese juridice, deoarece ele îi vor favoriza pe ceilalți, iar voi riscați să abordați tema în mod greșit. 

În relațiile afective, cel puțin până pe 20 ale lunii va trebui să calmați eventualele tensiuni prin discuții sincere despre orice subiect care poate stârni divergențe. 

Cei singuri pot face progrese în găsirea unui potențial partener, cu condiția să nu vă adânciți în problemele de trecut ale acestei persoane. 

Balanța 

E vremea să găsiți variante pentru a vă dezvolta ideile și a vă duce mai departe proiectele. Călătoriile de afaceri pot aduce rezultate bune, dar la fel și cele de vacanță împreună cu familia și cei dragi. 

Acelora care doresc să se implice într-o achiziție de anvergură, în special dacă-i legată de zona imobiliară, le sugerez opinia specialiștilor, agenților imobiliari și notarilor. De altfel, financiar, după 20 încolo câștigurile pe care trebuie să vă bazați vor fi doar din munca voastră și doar buna gestionare a cheltuielilor vă va ajuta să vă descurcați. Orice cumpărături care nu sunt necesare vor însemna mare risipă și golirea contului. 

În primele 2 săptămâni dispoziția sufletească va oscila, iar deciziile și acțiunile riscă să devină  inconsecventeși  pripite, mai ales dacă ele au vreo legătură cu străinătatea. 

A doua jumătate a lunii veți primi ceva mai mult sprijin astral și energie, putând să vă axați pe concentrarea și rezolvarea problemelor profesionale, pe construirea de relații frumoase cu șefii și colegii. Veți învăța lucruri noi, veți completa informații și veți studia pe internet. Filosofia, proiectele intelectuale, științifice și tehnologiile moderne aduc un plus în viața voastră.  Principalul lucru este să citiți mai mult și să perfecționați cunoștințele pe care le aveți deja. 

Scorpion 

Ar fi indicată o perioadă de retragere, de petrecere a mai mult timp alături de rude, de lucru de-acasă ori la proiecte mai ferite de ochii lumii. Încercați să fiți mai toleranți și să nu intrați în conflicte pentru că altfel, contactul  cu niște prieteni se va întrerupe. Dacă vă simțiți războinici în interior, luați în calcul activitățile fizice. Evitați sporturile extreme pentru a nu vă accidenta!  

Dacă nu vă veți supraestima puterile, a doua jumătate a lunii poate fi armonioasă în sensul că se mai clarifică neînțelegerile și confuzia, iar totul devine mai logic. 

Medical, sunteți vulnerabili și sistemul imunitar e slăbit. Infecțiile și răcelile vă pot cuprinde, situație în care nu veți mai da randament acolo unde aveți treburi de făcut. Problemele cu somnul nu sunt excluse nici ele și este posibil să deveniți foarte nervoși ori îngrijorați de ceva. Devine necesar să țineți emoțiile sub control. Ca ultimă soluție dacă vă veți simți epuizați, nu excludeți vizita la un psihoterapeut. Ideea e să evitați depresia prin orice mijloace. 

Financiar, există riscul de pierderi sau cheltuieli neplanificate poate provocate de defecțiuni în casă. Încercați să vă descurcați cu ce aveți, căci nu sunt favorabile împrumuturile! 

Săgetător 

Urmează o lună cu mult dinamism și agitație pe mai multe fronturi. Unele privesc partea profesională, altele viața intimă sau relațiile. Va trebui să vă mobilizați mai mult pentru a face față, căci lipsa de chef se va resimți. 

Primele 10 zile vin cu întârzieri și neînțelegeri, situații tulburătoare care vor accentua confuzia. Cum de obicei sunteți cam lipsiți de tact și diplomație, posibil și acum să reacționați la fel. Ori asta n-ar face altceva decât ar complica problemele. Ocoliți reacțiile impulsive în discuțiile cu șefii sau cu părinții și nu lăsați să vă fie destabilizat fondul emoțional! De asemenea, lăsați deciziile importante pentru a doua parte a lunii când energiile devin mai favorabile pentru clarificări. 

Deși influența astrelor se mai înmoaie, după 15 ale lunii parcă totul vă obosește iar responsabilitățile de om matur v-apasă greu pe umeri. 

Tratați fără superficialitate relațiile, deoarece  energia ar trebui cheltuită pentru consolidarea contactelor! Conflictele sunt posibile dacă aruncați cu vorbe și jigniți sau dacă vă bagați nasul unde nu vă fierbe oala. 

Referitor la sănătate, sistemul imunitar trebuie întărit în toate modurile posibile. Cu Marte în opoziție cu Soarele vostru, oricând puteți răci. 

Capricorn 

Veți fi cam neatenți și superficiali în prima săptămână a lunii, iar asta poate duce la pierderi și probleme. Sugerez așadar să nu vă implicați în nimic din propunerile care vi se vor face până nu verificați în cele mai mici detalii seriozitatea lor. Contrar, oricât de mult doriți să creșteți, nu veți reuși, ci veți fi nevoiți să sacrificați ceva pentru a vă păstra o oarecare stabilitate. În schimb, perioada ar fi bună pentru a învăța lucruri noi. 

A doua parte a lui februarie puteți pleca la drum, la întâlniri, fie de plăcere, fie de afaceri. Oricare dintre ele sunt constructive și cu informații de valoare. Grijă totuși la relațiile cu rudele și cu cei dragi! Acestea pot fi complicate din cauza izolării ori zgârceniei sau poate a unor neînțelegeri de transmitere a informațiilor. 

Medical, întreaga lună veți fi vulnerabili pe stomac, ficat și pancreas. Atenție deci la alimentație și evitați ce-i cu grăsimi rele prea multe! 

Cei mai în etate vor avea probleme cu articulațiile, coloana vertebrală sau genunchii. Ei să caute să facă zilnic mișcare și să nu care greutăți care pot deteriora corpul. 

Vărsător 

Dacă vreți să aveți o lună productivă, va fi nevoie să fiți răbdători și rezistenți la posibilele evenimente neplăcute, să eliminați din vicii dar și din riscurile activităților bazate pe noroc. Astrele nu vă garantează decât cel mult mici câștiguri dacă vă bazați doar pe șanse. 

Există mult dinamism întreaga lună, dar s-ar putea să vă direcționați haotic, în toate părțile și de la o extremă la alta. Mai multă organizare și mai multă atenție ar fi indicate. 

Financiar, sunteți urmăriți de ideea de a vă extinde veniturile și afacerile pentru că aveți cheltuieli zdravene de făcut. Dar oare nu credeți că vi se scurg banii printre degete și faceți multă risipă? Vă sfătuiesc să-i gestionați mai înțelept și nu pe fantezii! În plus, există riscul de a face calcule greșite care vor conduce într-un final la pierderi. 

După 15 încolo vin confruntările cu realitatea și va trebui să le răspundeți nu doar în mod matur, ci și cu strategii consistente. Luna Nouă din ultimul decan de februarie vă va activa sectorul monetar și poate va trebui să căutați altă sursă de venit, dar și să planificați mai amănunțit bugetul. 

Pești 

Agitația lumii nu va fi pentru voi luna asta. Va trebui să bateți în retragere, să aveți grijă de voi și să finalizați ce-i de finalizat, fără a vă implica în proiecte noi. E perioada de recuperare a bateriilor și resurselor cheltuite până acum, e perioada în care doar pe prietenii buni să îi lăsați să pătrundă-n spațiul vostru. Altfel, invidiile, dușmaniile, bolile sau alte evenimente neplăcute vor sta la pândă. Abia când va ajunge Soarele la voi, asta-n ultimul decan de februarie,energiile vor deveni mai favorabile, inclusiv vitalității și  zonei de sănătate. 

Cu 3 astre-n Vărsător, pentru voi activitățile psihice,ezoterice, mistice pot da rezultate.P uteți avea vise premonitorii și sclipiri revelatoare. 

Comunicarea cu unii prieteni sau chiar cu publicul larg, precum și ajutorul gratuit cui nu merită trebuie restricționate, iar pe rețelele de socializare nu răspundeți decât apropiaților. 

Afectiv, trebuie să vă puneți în primplan și poate chiar să vă răspundeți sincer la întrebări. Ce anume vă nemulțumește la voi și la alții, ce anume lipsește pentru a vă simți în armonie? Iar dacă nu ați încheiat socotelile cu o relație nefuncțională, vă sfătuiesc să vă ocupați de chestiunea în cauză. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri