-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Hotelierii turci au inventat un nou concept de turism 2 în 1: vacanță+sănătate. Vedetele noastre au testat pe pielea lor!

Publicat pe


Un hotel de cinci stele cu regim all inclusiv în Turcia pare vacanţa perfectă: mare, soare, relaxare, mâncare şi băutură la discreţie. Dar să ai, în acelaşi timp, şi vacanţă cu de toate, şi proceduri medicale sau cosmetice la discreţie este chiar mai mult decât ai visat! Şi pentru că pe piaţă concurenţa e acerbă, managerii turci, dar şi agenţiile de turism din România vin mereu cu noi oferte pentru a atrage turistul.

Victor Slav și Bella Santiago au îmbinat utilul cu plăcutul, în Turcia

Turcii au învăţat un lucru: dacă vor să le meargă turismul trebuie să dea totul pentru ca cei care-i vizitează să se simtă în al nouălea cer. Aşa au inventat resorturile all inclusiv cu mâncare şi băutură la discreţie, piscine, tobogane şi cluburi speciale pentru copii, spectacole în fiecare seară, chiar şi asistenţi personali care să se ocupe de tine non-stop. Odată intrat în resortul de lux nici că mai ai nevoie să ieşi timp de 7 zile cât ţine sejurul! Ai magazine, coafor, spa şi chiar şi clinică medicală pentru tratamente de înfrumuseţare pe care le poţi face între un bronz şi o baie în mare.

Cobori din camera de hotel direct la clinica medicală!

Zilele trecute, la invitaţia Turo Travel şi Turo Medical, am testat noul concept de sejur 2 în 1, adică vacanţă+sănătate. Ce poţi face? De la simple analize de sânge până la intervenţii chirurgicale (chirurgie plastică, rinoplastie, transplant de păr, implant mamar, ridicarea feţei) sau proceduri non-invazive (fizioterapie, detox, proceduri de slăbire, de întinerire, Terapia Vampir, perfuzii cu glutation, colonhidroterapie) şi chiar stomatologie (consultaţie, detartraj şi periaj sau chiar faţete dentare pentru un zâmbet ca la Hollywood). Tot aici poţi încerca şi tratamentul anti-fumat pentru cei care vor să renunţe la acest viciu. Pentru toate acestea primiţi sprijin integral pe tot parcursul procesului, oferte personalizate, iar în cazul operaţiilor chirurgicale mai dificile beneficiaţi de pachet complet de spitalizare, cazare şi transport. 

Victor Slav: «Am ales Detox Body»

Deja românii au prins gustul tratamentelor de top din Turcia şi multe vedete de la noi şi-au făcut transplant de păr în această ţară sau au apelat la medicii turci pentru micşorarea stomacului.

Victor Slav s-a declarat foarte încântat de noul conceptSursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri