-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Iluzie optică! Găsește cele trei chipuri ascunse din imaginea de mai jos! Ai la dispoziție doar 10 secunde pentru acest lucru! Tu ai reușit?

Publicat peIn articol:


Specialiștii sunt de părere că iluziile optice ajută la dezvoltarea creierului și stimulează imaginația, dar și creativitatea. De cele mai multe ori, astfel de teste ne pot arăta cât de atenți suntem la detalii, dar și cât de rapizi.

Este adevărat că uneori ne pot da bătăi de cap și am avea tendința să renunțăm complet la ele, însă este important să ne menținem întotdeauna mintea antrenată prin astfel de teste de inteligență.

Pentru a avea un rezultat cât mai aproape de adevăr, trebuie să fim atenți la indicii, dar și la forme și culori, acolo unde este cazul.

Test de inteligență! Tu poți să găsești fețele ascunse din imaginea de mai jos?!

Iluzia optică de mai jos îl are în prim-plan pe Abraham Lincoln, cel de al XVI-lea președinte al Statelor Unite ale Americii.
Chiar dacă pare foarte simplu la prima vedere, în realitate lucrurile încep să se complice. Trebuie să găsești cele trei chipuri ascunse în imaginea de mai jos, însă atenție! Pentru acest lucru ai la dispoziție doar 10 secunde, potrivit timesofindia.indiatimes.com.

Tu ai reușit să le găsești pe toate?!

Citeste si: Rezultate BAC 2023: Verifică online nota obținută, pe EDU.ro! Notele la bacalaureat au fost publicate/ Rezultatele la BAC 2023 în fiecare județ/ Rata de promovare este de 72,8%- kanald.ro

Citeste si: Rita Ora, fără sutien la Paris Fashion Week. Vedeta a purtat o rochie transparentă| GALERIE FOTO- stirileprotv.ro

Iluzie optică! Găsește cele trei chipuri ascunse din imaginea de mai jos

[Sursa foto: timesofindia.indiatimes.com/]

Chiar dacă uitându-se la această imagine ai fi tentat să spui că în imagine este înfățișată doar o singură persoană, ei bine, nu este așa. Dacă totuși au trecut cele 10 secunde sau pur și simplu, te-ai dat bătut, noi îți oferim răspunsul corect.

Citește și: Test de inteligență! Poți să găsești numărul 808 din această imagine? Doar 5% dintre oameni reușesc să rezolve această iluzie optică

În primul rând, ar trebui să întoarceți imaginea cu susul în jos. Primul chip este chiar în jurul nasului lui Abraham Lincoln, cel de al doilea chip se formează între barba și hainele sale. Și, în cele din urmă, cea de-a treia față se conturează în jurul spatelui, imediat acolo unde se termină părul.

Rezolvarea iluziei optice!

[Sursa foto: timesofindia.indiatimes.com/]

Așadar, aici sunt toate cele trei chipuri.

Tu ai reușit să le descoperi pe toate în mai puțin de 10 secunde?! Totuși, dacă nu ai putut, nu este momentul să te descurajezi! Continuă să exersezi și cu alte teste de inteligență.

Citește și: Iluzie optică! În această imagine, cifra 8 se repetă de mai multe ori. Sunt puțini cei care le pot observa pe toate. Tu ai reușit să le descoperi?Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri