3.8 C
București
miercuri, 29 martie 2023

Imagini rare cu fosta soacră a Anamariei Prodan! Cum s-a fotografiat Sarah Dumitrescu cu bunica ei: „Te iubesc!” / FOTO

Publicat pe  • Sarah Dumitrescu, mesaj emoționant pentru bunica ei
  • Iată cum s-au fotografiat cele două!

Mama lui Tibi Dumitrescu, fostul soț al Anamariei Prodan, își sărbătorește astăzi ziua de naștere, iar Sarah Dumitrescu a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare și a postat o fotografie cu bunica ei.

Sarah Dumitrescu, mesaj emoționant pentru bunica ei

Sarah Dumitrescu nu a putut trece peste o zi atât de specială, astfel că fiica Anamariei Prodan a transmis un mesaj emoționant pe contul său personal de Instagram și a postat o fotografie cu bunica ei. Sarah Dumitrescu s-a pozat în timp ce o îmbrățișa pe bunica ei

”La mulți ani, buny! Te iubesc!”, a scris Sarah Dumitrescu pe contul lui personal de Instagram.

Care este relația dintre Anamaria Prodan și fostul ei soț, Tibi Dumitrescu

Anamaria Prodan și fostul ei soț, Tibi Dumitrescu, au divorțat în urmă cu 15 ani de comun acord, însă cei doi au rămas în relații bune, mai ales că au împreună două fiice, Sarah și Rebecca. Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu s-au căsătorit în anul 1998, iar în cadrul unui podcast impresara a mărturisit că se poate baza pe fostul partener oricând și susține ca o relație extraordinară.

„Doamne, dar eu vorbesc de tatăl fetelor mele, de Tibi, este sufletul meu, este omul pe care mă bazez, poate, în momentul ăsta cel mai mult. Înainte era după Laurențiu Reghecampf, acum este omul care la orice oră din zi și din noapte mă bazez și mă sfătuiesc cu el și soția lui îmi este una dintre cele mai bune prietene, Irina, și fetița Irinei, care este și fetița mea. Pentru că noi așa suntem, o mare familie. Avem o relație extraordinară”, a spus Anamaria Prodan, în podcast-ul lui Codin Maticiuc.

Citește și: Cine este și cu ce ocupă Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri