6.7 C
București
duminică, 3 decembrie 2023

În această seară, de la ora 22:00, în “Familia Borgia”. Giulia, răzbunare cruntă la adresa Papei

Publicat pe


Un nou episod din îndrăgita producție „Familia Borgia” poate fi urmărit în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2.  Telespectatorii îi regăsesc pe Alfonso și Cesare în mijlocul unor tensiuni care o îngrijorează pe Lucrezia. Aceasta își sfătuiește soțul să se împace cu fratele ei, pentru că vor avea numai de câștigat. Lucrezia îi cere, totodată fratelui său, să îl ierte pe Alfonso pentru greșelile trecutului. Cesare îi face o promisiune surprinzătoare surorii sale.

Suveranul francez este îngrijorat pentru Cesare, care a pierdut o bătălie importantă, la Faenza, și consideră că acesta se poate întoarce pe calea victoriei doar asigurând drumul francezilor către Napoli. Cesare este furios să afle că Ludovic îl subestimează, deși a demonstrat în repetate rânduri că este un luptător desăvârșit.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu multipla campioană la tir a României, Andreea Rabciuc, care a dispărut în urmă cu un an în Italia?- kanald.ro

Citeste si: Rușii anunță că Ucraina a atacat Moscova cu drone. Primele imagini de la fața locului| VIDEO- stirileprotv.ro

Giulia este hotărâtă să îl pedepsească pe Papă pentru greșelile din trecut, când familia sa a suferit teribil, și se folosește de magia neagră pentru a-l tortura pe Rodrigo Borgia. Frumoasa Giulia, care a moștenit mătușii sale, Enrichetta, care era maestra a deochiului, se folosește de aceste pentru ca Alessandro să urce în ierarhia bisericească, și ulterior, să îi ia locul lui Rodrigo Borgia, devenind următorul Papă.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul “Familia Borgia”, numai la Kanal D2. 

 

 Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri