4.1 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Începând de astazi, noutăţi importante în grilele de vară ale Kanal D si Kanal D2

Publicat pe


Începând cu miercuri, 12 iulie, Kanal D va difuza indragitul show „Bravo, ai stil”. Emisiunea care inspiră milioane de oameni prin prezentarea unui spectacol stilistic excepțional, evoluția concurentelor si expertiza juraților va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D. Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, și cei trei jurați, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, își continuă misiunea de a fi alături de o nouă generație „Bravo, ai stil!”, la Kanal D.

           De astazi, de la 19:00, Kanal D2 va aduce telespectatorilor o nouă producție impresionantă, „Dragoste și speranță” (titlul original „Aşk Ve Umut”), pentru fanii serialelor turcești. Cu o intrigă bine conturată în care se împletesc iubirea și obstacolele care apar în calea celor mai intense sentimente, acest serial va cuceri publicul Kanal D2 și va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 19:00.
Producția aduce în prim-plan povești imposibile de iubire, lupta eternă între generații și conflicte domestice care pot destrăma o familie.

Citeste si: Georgiana Lobonț este însărcinată! Nașa lui Armin Nicoară urmează să devină mamă pentru a treia oară: „Nu ne vine să credem!”- kanald.ro

Citeste si: Sofia Vergara, în costum de baie la 50 de ani. „Această femeie rămâne la 25 de ani?”| GALERIE FOTO- stirileprotv.ro

             Tot începând de astăzi, grupajul informativ „NEWSTIME”, prezentat de Radu Andrei Tudor la Kanal D2, va fi difuzat mai devreme, de la ora 20:00. Astfel, telespectatorii Kanal D2 vor primi doza zilnică de informație relevantă cu o oră mai devreme decât erau obișnuiți, de luni până vineri, de la 20:00.

 

Kanal D și Kanal D2 își propun să rămână în preferintele publicului cu divertisment  de calitate și informație relevanta  pentru un public exigent și dornic de programe variate și captivante.

Nu pierdeți, asadar, spectacolul televiziunii, la Kanal D și Kanal D2!Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri