7.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

”Începuse o altă relație” Dorian Popa, adevărul din spatele plecării tatălui său de acasă. La ce gest a recurs bărbatul, după ce și-a abandonat familia? „M-a șocat tare”

Publicat peIn articol:


Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dorian Popa a crescut încă de la o vârstă fragedă fără tatăl său.

De multe ori, în spațiul public, artistul a vorbit despre plecarea părintelui său de acasă, fără, însă, a da prea multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat în familia sa.

Citește și: Semnătura lui Dorian Popa se vinde pe internet. Artistului nu i-a venit să creadă: „Am leșinat”

Dorian Popa, adevărul din spatele plecării tatălui său de acasă

[Sursa foto: Facebook ]

Dorian Popa, adevăruri neștiute despre tatăl său 

Acum, însă, în cadrul unui podcast, Dorian Popa a ales să fie sincer cu cei care-l privesc și să spună cum a stat, de fapt, situația în familia sa.

Era minor, spune artistul, când tatăl său a ales să plece treptat de acasă până când a ajuns chiar să fie împotriva propriei familii.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu multipla campioană la tir a României, Andreea Rabciuc, care a dispărut în urmă cu un an în Italia?- kanald.ro

Citeste si: Cine este mama copilului de 1 an și 7 luni care a murit în chinuri groaznice. Vecinii spun că auzeau țipete din casă- stirileprotv.ro

Plecarea părintelui său are la bază, spune iubitul lui Babs, faptul că omul intrase într-o altă relație, ceea ce-l și făcuse să se schimbe radical față de soție și copii.

Însă, recunoaște artistul, chiar dacă de la 14 ani a rămas fără tată, omul nu le-a creat mari probleme, astfel încât să se ajungă la dispute legale, ci doar i s-a simțit lipsa.

Citește și: Dorian Popa, apel la empatia oamenilor. Artistul a postat toate detaliile pe rețelele de socializare: „Este ușor bolnăvior”

„Obiectiv vorbind, fără el am rămas de la 13 sau 14 ani, când începuse să se mute de acasă. Uite, o să fiu cel mai deschis cu tine, pentru că așa simt. Nu am mai povestit niciodată la un podcast așa ceva. La un moment dat, probabil că începuse o altă relație. Mama nu mi-a dat de înțeles de la început, dar, ușor, odată cu trecerea anilor, încerca să ne pregătească. Noi nu prea înțelegeam de ce plecase. Tot credeam gogoașa cu afacerile, că se depărtează de casă pentru bani. Asta nu era o problemă pentru noi, ci că, și nu-mi dau seama dacă era din cauza relației în paralel, începuse să fie împotriva familiei noastre. Ce ne-a făcut pe noi să ne simțim bine este că, până să devin și eu major, n-au fost probleme foarte mari în sensul că, dacă ar fi fost, alegeam să le rezolvăm în judecată”,  a spus Dorian Popa în podcastul lui Constantinescu Sorin.

Însă, deși plecarea tatălui de acasă nu i-a afectat foarte tare, căci mama a încercat să pună totul pe seama unor deplasări de afaceri, altceva, spune cântărețul, a șocat pe toată lumea. 

Citeste si: „Daniel a zis că s-au certat și după l-a lovit cu piciorul în burtă și n-a mai judecat ce face. A deschis dulapul din…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri