16.8 C
București
duminică, 1 octombrie 2023

Incident în Spania! Un bărbat a fost lovit de un taur. Cum s-a petrecut întreaga scenă

Publicat pe


În timpul unei festivități cu tauri, un bărbat a fost la un pas de moarte în localitatea spaniolă Arganda del Rey, din Madrid. A fost pătruns de coarnele unui taur. 

Incident cu un taur, petrecut în Spania Foto: Pixabay (imagine ilustrativă)

Bărbat lovit de un taur

Șase persoane au fost rănite, între care una grav, în a patra ediție a eliberării taurilor organizată în localitatea spaniolă Arganda del Rey, din apropierea capitalei Madrid. Cel mai serios incident s-a produs miercuri dimineață, atunci când un bărbat a fost pătruns de coarnele unui taur în zona feselor și în peretele abdominal, suferind și răni la cap în timpul asaltului. Victima a fost transportată imediat la spital, scrie Observatornews.ro.

Incident tragic la cursă de tauri din Spania 

La începutul lunii iunie, sărbătorile San Antonio de Padua din Arroyo de la Encomienda au început cu un eveniment cu tauri, în care un taur a cauzat panică. La ora 20:00 a fost dat startul și în timpul cursei, unul dintre tauri l-a rănit pe bărbatul român care se afla la început și avea puține cunoștințe despre acest tip de eveniment.

Lovit de un taur 

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui după ce a fost lovit de un taur dintr-o cireadă, la ieşirea din municipiul Bârlad spre Perieni. 

Eliberarea taurilor se termină, anual, cu zeci de răniţi, iar uneori cu morţi. Începând din 1911, când au început să fie compilate date, au fost ucişi cel puţin 16 alergători. Ultimul alergător a fost ucis în 2019, un spaniol în vârstă de 27 de ani, ai cărui părinţi au depus în 2022, la marcarea a trei ani, un buchet de flori, în memoria tânărului, pe traiectoria cursei. Cu toate acestea, tinerii spanioli sunt înnebuniți după adrenalina acestor evenimente și participă în continuare în număr mare.

Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri