-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Inedit! Unde a fost invitat Bogdan Ioan, ex-Vocea României, să cânte – nu oricine ajunge aici!

Publicat pe


Deși au trecut peste patru ani de când a câștigat „Vocea României”, ecourile acelui concurs încă nu s-au stins. Bogdan Ioan continuă să fie descoperit datorită numărului sau din audițiile pe nevăzute. Solistul a povestit, în exclusivitate pentru Click!, ce invitații a primit în ultimele zile.

Bogdan Ioan, pe culmile succesului, tocmai în Dubai!

Zilele trecute am observat pe rețelele de socializare imagini cu Bogdan Ioan tooocmai în Dubai. Așa că l-am contactat și am aflat că este la muncă peste hotare și vom afla amănunte abia la întoarcere. Am așteptat cu răbdare, iar atunci când s-a întors, solistul ne-a oferit o declarație, în exclusivitate.

„De curând am avut plăcerea de a participa și de a cânta în fața unui numeros public internațional, de mii de persoane, în cadrul unui eveniment din Dubai, mai exact la lansarea școlii de IT Teach Me Code.

Bogdan Ioan la radio in Dubai

Bogdan Ioan la radio in Dubai

Cum am ajuns aici? Foarte simplu și interesant în același timp. Într-o zi de miercuri, Alex Cocindau, creierul din spatele Teach Me Code, îmi scrie într-un mesaj privat pe Instagram că a fost impresionat văzând audiția mea de la Vocea României și că și-ar dori să cânt la acest eveniment, care avea loc duminică. Zis și făcut, am luat avionul, am plecat direct spre sala unde se ținea evenimentul, la proba de sunet, iar a doua zi a fost una deosebită atât pentru cei care au asistat la eveniment, cât mai ales pentru mine, având în față un public format din mii de persoane, mai exact 2500 de persoane.

Bogdan Ioan s-a plimbat prin Dubai

Bogdan Ioan s-a plimbat prin Dubai

Dar asta nu a fost tot, având parte și de o surpriză. Ora 11:20, mă aflu în culise și îmi încălzesc vocea, repetând celebra piesă a lui Michael Jackson, Earth Song. În timp ce repetam, trec pe lângă mine prezentatorii evenimentului, dar nici nu am observat, eram prins de moment.

Gata încălzirea, eram pregătit de a intra pe scenă, mă apropii și vin cei doi prezentatori la mine, spunându-mi că am o voce extraordinară, iar eu eram un pic nedumerit pentru că nu știam unde mă auziseră. Vine momentul meu, urale în public, iar cei doi , Kris Fade (cunoscut publicului datorită show-ului de succes difuzat pe Netflix, Dubai Bling) și Priti Malik, mă abordează din nou, spunându-mi că ei sunt prezentatorii emisiunii „Kris Fade Show de la Virgin Radio Dubai și că le-ar face plăcere dacă aș cânta…Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri