16.5 C
București
duminică, 4 iunie 2023

Întreaga echipă a serialului Mă numesc Zuleyha, în doliu! Emel Atıcı și a fiica ei au murit în urma cutremurului din Turcia: „Suntem profund întristați”

Publicat peIn articol:


Zi tristă pentru industria cinematografică din Turcia. Emel Atici, actrița din serialul Mă numesc Zuleyha, alături de fiica sa și-au pierdut viața în urma cutremurelor din Turcia, de la începutul săptămânii.

Atât familia, colegii, cât și fanii sun în șoc!

Actrița Emel Atici și fiica sa, Hande Püryan Atici, s-au stins din viață în urma cutremurelor din Turcia

Emel Atici a fost cunoscută pentru rolul său episodic din serialul turcesc Mă numesc Zuleyha. Actrița, în care a jucat între anii 2018 și 2022. Actrița avea în paralele și alte proiecte pe scena Teatrului de Stat din Adana, acolo unde s-a stabilit după terminarea Facultății de Teatru din cadrul Universității Cucurova.

Actrița, alături de fiica sa și-au pierdut viața în urma cumplitelor cutremure de la începutul săptămânii, din Turcia. Tragica vestea a soț făcută de casa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, Tims&B.

Suntem profund întristați de pierderea valoroasei actrițe Emel Aıcı, din serialul nostru Mă numesc Zuleyha și a fiicei sale, Püryan Aıcı, în dezastrul cutremurului din țara noastră. Ne exprimăm condoleanțe familiei Atıcı și tuturor cetățenilor noștri care și-au pierdut viața în cutremur, familiilor lor.”

, a transmis compania Tims&B.

Citește și: Serialul “Mă numesc Züleyha” ajunge astăzi la final! Fanii producției vor afla deznodământul poveștii în această seară de la ora 20:00, la Kanal D

Citeste si: Cristi Borcea, mărturisi dureroase din vremurile în care a fost la închisoare: „Sărbătorile erau cele mai dureroase”. Cum arăta, atunci, o zi din viața afaceristului- kanald.ro

Citeste si: Cansu Dere, protagonista serialului ”Infidelul”, este de negăsit după cutremurul din Turcia- stirilekanald.ro

Emel Atici și fiica sa și-au pierdut viața in urma cutremurelor din Turcia

[Sursa foto: Huberturk]

Colegii de breaslă, îndurerați de decesul actriței Emel Atici și a fiicei sale

Familia și persoanele apropiate sunt îndurerate de pierderea tragică a actriței Emel Atici și a fiicei sale, Hande Püryan Atici. Moartea celor două au lăsat un gol în suflet și colegilor de breaslă a actriței, care au transmis condoleanțe și cuvinte de rămas bun pe rețelele de socializare.

Îmi pare foarte rău, foarte… Pentru toată lumea, pentru orice. Îmi pare rău pentru pierderea ta.”, a transmis actrița Hilal Altinbilek, pe Instagram.

Fie ca draga noastră prietenă Emel Atici să se odihnească în pace… Odihnește-te în pace…”, a scris și actrița Sibel Tascioglu, pe contul ei de social media.

Citeste si: “Nu mă mai căutați.” Ce hotărâre a luat Marius Elisei după ce a ajuns să fie bombardat cu apeluri, după despărțirea de Oana Roman- kfetele.ro

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Instagram a actriței Cansu Dere după ce presa internațională a lansat zvonul că a dispărut în urma cutremurului din Turcia- radioimpuls.ro

Citește și: Episod NOU ”Mă numesc Zuleyha”, joi, 28 iulie 2022. Detalii în avans: Fikret s-a îndrăgostit de Zeynep

Hande Püryan Atici, fiica actriței, a absolvit Universitatea Beykoz, Departamentul de Management al Aviației Civile, iar în semn de respect reprezentanții universității au transmis un mesaj de rămas bun fiicei actriței.

Suntem profund întristați de pierderea absolventei programului de Management al Transportului Aerian Civil al Universității noastre, Hande Püryan Ațici și a mamei sale, Emel Ațici, în urmă cutremurului. În numele Universității Beykoz, dorim mila lui Dumnezeu absolventei noastre, draga Püryan și a prețioasei sale mame Emel Atici și condoleanțe familiei și fanilor săi.”, a transmis Universitatea Beykoz, conform haberturk.com.

Serialul turcesc Mă numesc Zuleyha a devenit celebru atât în Turcia, cât și în străinătate, întrucât a adus în atenția publicului o poveste impresionantă de viață. De asemenea, distribuția serialului turcesc a fost una fascinantă, fiind formată din actori talentați și muncitori care au reușit să realizeze, alături de întreaga echipă de producție, un serial excepțional.Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri