19.4 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023

Irina și Răzvan Fodor au împlinit 13 ani de căsnicie. Mesajul emoționant transmis de prezentatoarea TV: „Treisprezecele meu norocos”

Publicat pe


A fost este o zi specială pentru Irina și Răzvan Fodor! Cei doi au sărbătorit aniversarea de 13 ani de la momentul în care și-au unit destinele lor în fața lui Dumnezeu și au devenit oficial o familie. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” și actorul au avut o nuntă de vis, amintindu-și cu nostalgie de acea zi în fiecare an.

Irina și Răzvan Fodor au sărbătorit 13 ani de căsnicie

Irina și Răzvan Fodor alcătuiesc unul dintre cele mai îndrăgite și admirate cupluri din lumea showbiz-ului românesc și pentru mulți reprezintă un exemplu demn de urmat. Chimia și pasiunea dintre ei sunt la fel de intense ca în ziua în care și-au rostit promisiunile de iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Chiar dacă diferența de vârstă dintre ei este de 13 ani, cei doi demonstrează că pot construi și menține o relație fericită.

În ciuda trecerii timpului, Răzvan și Irina Fodor au păstrat aceeași doză de bucurie și pasiune în relația lor. Cei doi nu ezită să își arate dragostea și admirația față de celălalt în public, iar declarațiile romantice sunt dovada că au descoperit secretul fericirii.

Cu ocazia aniversării de 13 ani de la căsătorie, Irina Fodor a făcut o postare emoționantă pe pagina sa de Instagram. Prezentatoarea TV de la Antena 1 a distribuit o fotografie cu partenerul ei de viață, declarându-se o norocoasă.

„Treisprezecele meu norocos!❤️ Astăzi am făcut 13 ani de la căsătorie😍 La mulți ani nouă, Fodorică! Până la adânci bătrâneți!❤️❤️❤️”, este mesajul transmis de Irina Fodor pe Instagram.

Imagine de colecție cu cei doi

Vedeta de la Antena 1 obișnuiește să împărtășească imagini de colecție cu ea și artistul. Irina Fodor a postat pe pagina sa de Instagram în urmă cu ceva timp o fotografie ce datează din luna februarie a anului 2009, când era la începuturile relației cu Răzvan. Cei doi au fost surprinși într-o ipostază romantică, prezentatoarea TV fiind ținută în brațe de partenerul ei și sărutată pe obraz. Zâmbetul larg al Irinei este dovada că era, încă de atunci, foarte îndrăgostită de artist.

„Am primit poza asta frumoasă, cu doi îndrăgostiți.❤️ Le mulțumesc prietenelor mele din copilărie că au avut inspirație să imortalizeze una dintre primele veniri ale maestrului la Buzău”, a scris Irina Fodor în dreptul fotografiei.

Irina și Răzvan Fodor sunt împreună de aproape 16 ani și au împreună o fiică de 11 ani, pe nume Diana. Cei doi formează o echipă excelentă și se înțeleg de minune. Prezentatoarea de la America Express și soțul ei obișnuiesc să se tachineze reciproc în public și își arată deschis dragostea unul față de celălalt. Fanii îi apreciază pentru transparența cu care discută despre momentele plăcute și delicate din viața lor.

Citește și:
Adelina Pestrițu, anunț surprinzător despre cel de-al doilea copil: „Veste…Sursa: www.elle.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri