20.5 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

Îți cauți un nou partener de cuplu? Atitudinea potrivită care te face să fii mai atractivă ca oricând

Publicat pe


Faci tot ce poți ca să fii atractivă din punct de vedere fizic. Ești îngrijită, faci mișcare, ești atentă cu ținutele tale. Însă nu doar exteriorul atrage. Probabil ai experimentat situații când aveai un look cât se poate de normal sau banal, dar parcă erai un magnet pentru domni. Mult mai mult decât în contextele în care erai ca scoasă din cutie. Ce a făcut diferența? Starea ta, ce emani ca vibrație. Încrederea în sine este extrem de seducătoare și mai sunt alte detalii care țin de atitudine ce favorizează succesul la bărbați.

Optimismul

O abordare pozitivă, încărcată de optimism creează un cadru relaxat. Și cine și-ar dori alături pe cineva lângă care să se simtă constant sub presiune, cu anxietate și negativism venind ca o cascadă în fiecare zi? Optimismul te ajută să depășești mai funcțional și sănătos diferitele încercări ale vieții, nu îți pierzi firea, savurezi din plin experiențele plăcute și ești deschisă la unele noi.

Bunătatea

Poate că o asociezi cu o trăsătură specifică unei persoane în vârstă, dar așa cum și tu ți-ai dori un bărbat care să fie un om bun, reciproca este cu siguranță valabilă. Bunătatea implică flexibilitate, înțelegere, acceptare, generozitate, indiferent de anii reflectați de cartea de identitate. Iar pe o persoană bună te poți baza în situații dificile, nu fuge la primul semn că situația e grea.

Autenticitatea

Nu minți în legătură cu cine ești, nu joci un rol, nu porți măști. Ești onestă în legătură cu dorințele, gândurile și sentimentele tale. O sinceritate care îi oferă celuilalt un grad mare de confort și predictibilitate. Știe la ce să se aștepte de la tine, se simte în siguranță căci nu te prefaci.

Calmă, relaxată

Cu tine discuțiile se desfășoară simplu. Ești deschisă, dornică să comunici și o faci cu o ușurință care este molipsitoare. În interacțiune cu tine celălalt nu devine epuizat de eforturile pe care e necesar să le facă, ci, dimpotrivă, se încarcă pozitiv și totul vine cursiv. Ai un calm și o relaxare care îl determină pe celălalt să revină cu plăcere către tine.

Umorul

Nu intră în contradicție cu asumarea, seriozitatea sau responsabilități pe care cu siguranță le duci la bun sfârșit. Ci îți place să glumești, să creezi o atmosferă unde zâmbetele sunt ceva normal. O femeie zâmbitoare îl încurajează și pe cel mai timid bărbat, oferă un grad de relaxare în care el nu simte că trebuie să performeze la olimpiada seducției.

Valorile

Sunt factorul decisiv pentru continuarea relaționării. Oricine își dorește o relație serioasă vrea să o aibă cu o persoană cu care are valori și principii comune. Evident, aici nu poți controla pe cine întâlnești, ci ce alegi să faci mai departe cu omul respectiv. O viziune sănătoasă despre viață te face să selectezi persoane din aceeași bulă.

Citește și:
Simți că nu mai ai deloc încredere în tine și asta îți afectează relația de cuplu? Soluții punctuale de a (re)învăța cine ești

Foto: PR

Sursa: www.elle.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri