21.2 C
București
joi, 1 iunie 2023

Iubita lui Dorian Popa a fost implicată într-un accident. Aceasta a povestit tot pe rețelele de socializare: ,,Vina nu-mi aparține”

Publicat peIn articol:


Babs sau Claudia Iosif, așa cum e trecută în buletin, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Dorian Popa de câțiva ani. Recent, iubita artistului a povestit pe rețelele de socializare un episod neplăcut ce a avut loc în viața ei.

Citește și: Dorian Popa nici nu se gândește să o implice pe Babs în propriile afaceri: „Fiecare cu independența lui” Artistul a dat cărțile pe față

Babs, implicată într-un accident rutier

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Recent, Babs și-a rugat fanii din mediul online să îi trimită întrebări la care să răspundă. Un internaut a fost curios să afle dacă aceasta a avut parte de vreun accident, iar răspunsul nu a ezitat să apară. Iubita lui Dorian Popa a făcut un videoclip în care a mărturisit că a fost implicate într-un accident rutier. Din spusele acesteia, se pare că o mașină care se afla în spatele ei a lovit-o atunci când a oprit la o trecere de pietoni.

Din fericire, impactul dintre cele două mașini nu a fost unul grav, iar aceasta s-a ales doar cu portbagajul puțin îndoit.

„A intrat cineva în spatele meu când am oprit la trecerea de pietoni, deci vina nu îmi aparține. A fost ceva ușor, doar puțin strâmb portbagajul”, a spus Babs pe InstaStory.

Citește și: Când se însoară Dorian Popa cu Babs?! Ultimele dezvăluiri făcute de artist despre nuntă: „Hai să ne pregătim”

Se vor căsători Babs și Dorian Popa?

Claudia Iosif și Dorian Popa  sunt împreună de mai bine de 12 ani, iar totul pare să meargă de minune în relația lor. După atât de mult timp de relație, fanii acestora se așteaptă ca artistul să pună marea întrebare și să treacă la pasul următor. Din păcate, aceștia mai au ceva de așteptat, deoarece  cântărețul nu are de gând să facă acest lucru cât de curând. Acesta a mărturisit că pentru el pe primul loc se află momentan cariera.

Nu, nu nuntă, nu copil. Muncă, muncă multă, cartiere, milioane, hâtz, Johnule, vine criza, hai să ne pregătim, lăsați nunțile, lăsați vacanțele etc”, a precizat vedeta, potrivit Click.Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri