-3.2 C
București
miercuri, 8 februarie 2023

Iulia Albu, critici dure la adresa vedetelor care și-au făcut avatar online cu inteligența artificială. „Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este și ea o altfel de prostituție”

Publicat peIn articol:


Iulia Albu  nu are cuvinte de laudă persoanelor care și-au făcut avatar cu ajutorul inteligenței artificiale. Vedeta a criticat dur influncerii care au postat în mediul online imagini ce par desprinse din filmele SF. Mulți internauți au rămas fascinați de felul în care arată avatarele vedetelor, însă Iulia Albu a criticat alegerea acestora de a se poșta în acest fel de rețelele de socializare.

Iulia Albu, critici dure la adresa vedetelor

Nu este un secret că Iulia Albu este foarte sinceră și spune lucrurilor pe nume. Recent, vedeta a criticat alegerea influncerilor de a-și posta avatarele create cu ajutorul inteligenței artificiale.

A fi influencer nu înseamnă în a te poza doar în chiloți pe plaje exotice sau să îți fotografiezi copilul când mănâncă sau când face la oliță și a etala o viață absolut perfectă pe care, de fapt, nu o trăiești în realitate”, a
comentat Iulia Albu, pentru Revista VIVA!.

Criticul de modă susține că vedetele de peste hotare primesc foarte mulți bani atunci când promovează o aplicație sau un trend și spune despre influencerii de la noi din țară care au preluat ideea pozelor realizate cu inteligența artificială că „arta este sublimă, dar furtul, nu”.

Citeste si: ”Angajați-vă!” Ștefania, mesaj agresiv în mediul online, după ce nu a fost lăsată să urce într-un avion. Ce a pățit partenera lui Speak- kfetele.ro

Citeste si: Andreea Mantea a fost înșelată de ultimul iubit. „Am căzut din picioare, nu mai aveam aer”- bzi.ro

Iulia Albu

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Iulia Albu, părere sinceră despre Brigitte Pastramă! A spus-o fără ocolișuri: „Perioada ei de glorie a fost cât timp a fost căsătorită cu Ilie Năstase”

Citește și: Iulia Albu a dezvăluit de ce nu și-a vopsit niciodată părul. Ce se ascunde în spatele acestei decizii?: „Știu că pare greu de crezut”

Atunci când o celebritate din Satele Unite sau din afară, în general, promovează o aplicație sau un trend, o face de cele mai multe ori pe bani. Și pe bani foarte mulți. Dacă analizăm situația, în contextul scandalului cu brand-ul de îmbrăcăminte și încălțăminte, de exploatare a minorilor- cu acele trimiteri către pedofilie absolut sinistre, putem observa că celebrități Nicole Kidman ‘endorsează’ în continuare brand-ul cu brațele larg deschise. Este până la urmă o alegere pe care acești oameni o fac în mod conștient, asumat și contra unor sume amețitoare. Nu este și nu va fi niciodată ok să se întâmple așa ceva”, a susținut Iulia Albu.

De asemenea, Iulia Albu  este de părere că pentru persoanele care trăiesc exclusiv din online, totul se reduce la numărul de like-uri primite. De altfel, critica de modă spune că tot aceste persoane sunt cele care erau extrem de vocale în perioada războiului din Ucraina.

Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este și ea un altfel de prostituție. Pentru persoanele care trăiesc exclusiv din online este simplu. Totul se reduce la like-uri și numărul de campanii care le sunt propuse. Este comic și trist, în același timp. Asta în cazul în care vedeți foarte multe persoane care o folosesc și care erau înainte foarte vocale în legătură cu războiul din Ucraina și politica externă a Rusiei”, a mai declarat vedeta.

Iulia Albu

[Sursa foto: Instagram]Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri