2.3 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

Iulia Albu, părere sinceră despre Brigitte Pastramă! A spus-o fără ocolișuri: „Perioada ei de glorie a fost cât timp a fost căsătorită cu Ilie Năstase”

Publicat peIn articol:


Iulia Albu este cunoscută drept unul dintre cei mai buni designeri români și este apreciată și îndrăgită de multe persoane de la noi din țară. Blondina moderează o emisiunea TV alături de Ovidiu Buta, unul dintre cei mai de succes stiliști internaționali.

În cadrul emisiunii TV, cei doi comentează ținutele vedetelor din showbiz-ul românesc și spun cu exactitate ce greșeli fac celebritățile în stilul vestimentar și cum ar trebui

să îmbunătățească anumite aspecte.

Iulia Albu, mamă pentru a doua oară? Criticul de modă a făcut primele declarații despre cel de-al doilea copil

De asemenea, a venit rândul și soției lui Florin Pastramă, Brigitte, la adresa căreia Iulia Albu nu prea a avut cuvinte de laudă când a venit vorba despre ținuta brunetei. Așadar, blondina a precizat că stilul vestimentar al vedetei s-a schimbat în rău, după divorțul de Ilie Năstase, spunând chiar că perioada de ”glorie” a brunetei a fost în timpul mariajului cu fostul tenismen.

Citeste si: ”Stătea toată ziua în studio.” Ce a descoperit Mădălina Crețan în telefonul lui Nosfe, la puțin timp după ce artistul a decedat- kfetele.ro

Citeste si: Gest uriaș făcut de Flori, câștigătoarea Chefi la Cuțite, pentru sotia lui Nosfe. Nici nu se poate descrie în cuvinte durerea Mădălinei. O lume întreaga a lăcrimat când a văzut asta- bzi.ro

Să eliminăm titlul de „miss’ pentru persoanele care nu au defilat niciodată pe un podium că nu se încadrează. Perioada ei de glorie a fost cât timp a fost căsătorită cu Ilie Năstase. Atunci a fost momentul în care a avut acces la lucruri foarte scumpe, la locuri mai spectaculoase. A fost momentul când a pășit pe covorul roșu internațional alături de Ilie. După, a fost o pantă descendentă. Se duce către concursurile de miss din anii ’90”, a spus Iulia Albu, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Ce a spus Ovidiu Buta despre ținuta brunetei

La rândul său, stilistul Ovidiu Buta și-a spus punctul de vedere despre ținuta brunetei, fiind de părere că stilul vestimentar al vedetei este caracterizat prin abundența de brand-uri și tendința de a-și arăta lenjeria intimă.

„Era să mor!” Brigitte Pastramă, urmărită de problemele de sănătate. Ce s-a întâmplat cu bruneta: „Nu mi-am făcut injecții în burtă ca să slăbesc”

Ea se îmbracă ca o vampă. Ea este o mare amatoare a tot ceea ce poartă un logo. Este o chestie de gust. Îmi place și nu-mi place. Are o semnătură stilistică de a-și arăta lenjeria”, a spus Ovidiu Buta, despre Brigitte Pastramă.

Ovidiu Buta, Brigitte Pastramă

[Sursa foto: Captură TV]Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri